Με βεβαιότητα λέμε πως το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε για τα πράσινα μάτια είναι ότι η μωβ σκιά. Αναμφίβολα είναι ο καλύτερος συνδυασμός. Όμως υπάρχουν άλλες τέσσερις αποχρώσεις σκιών ματιών που θα αναδείξουν υπέροχα το πράσινο χρώμα των ματιών σου.

Αμέθυστος

Το κλασικό και αναμενόμενο χρώμα. Το μώβ και οι αποχρώσεις τους δεν αποτυγχάνουν ποτέ. Από τη μείξη του μπλε με το κόκκινο προκύπτει το βαθύ μωβ του αμέθυστου που κάνει το πράσινο των ματιών σου να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο.

Butterscotch

Είναι αυτό το βουτυρώδες μπεζ που χρυσίζει. Είναι λίγο πιο ζεστό από το καθαρό κίτρινο. Αυτό θα βοηθήσει να αναδειχθούν οι πιο ανοικτοί τόνοι του πράσινου των ματιών σου αλλά και κάποια κίτρινα ”στίγματα” που δεν ήξερες καν ότι έχεις στο χρώμα της κόρης των ματιών σου.

Cranberry

Είναι το ακριβώς απέναντι χρώμα από το πράσινο. Η απόλυτη αντίθεση που μπορεί να λειτουργήσει σαν ”όπλο”. Tο μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να διορθώσεις  την περιοχή κάτω από τα μάτια σου σε περίπτωση που έχεις μαύρους κύκλους. Το κόκκινο της συγκεκριμένης απόχρωσης θα τους κάνει να δείχνουν πιο σκούροι.

Charcoal

Δεν είναι μυστικό ότι το σκούρο γκρι μπορεί να λειτουργήσει πολύ κολακευτικά στα πράσινα μάτια. Το ίδιο χρήσιμο μπορεί να γίνει το ασημί μαζί με λευκή σκιά στην εσωτερική πλευρά των βλεφάρων.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν νόμιζες πως είχες ξεμπερδέψει με τα 80s το mullet σε διαψεύδει επιστρέφοντας ως hair trend