Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα πέντε πιο αγενή ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Τα ζώδια που δε σκέφτονται πώς να πουν κάτι και το λένε ακόμα και αν είναι σκληρό.

Αιγόκερως

Δεν είναι ότι οι Αιγόκεροι είναι αγενείς, αλλά σίγουρα πρόκειται για φιλόδοξα και στοχοπροσηλωμένα άτομα. Τις φορές που έχουν πολλά πράγματα να κάνουν για τη δουλειά, δε μπορούν καν να νοιαστούν για το να φιλτράρουν τι θα πουν πριν το πουν. Ακόμα και αν είναι απότομο.

Δεν είναι κακοί ή απερίσκεπτοι, απλά είναι πιεσμένοι χρονικά. Έχουν πολλά να κάνουν σε λίγο χρόνο, έτσι μπορεί να μην κρατήσουν την πόρτα για να περάσεις και εσύ ή να μη θυμηθούν να σου στείλουν μήνυμα. Απλά έχε στο μυαλό σου πως οι προθέσεις τους είναι καλές και θα είναι πάντα εκεί όταν χρειαστείς τη βοήθειά τους.

Κριός

Οι Κριοί είναι πολύ ανυπόμονοι και παρορμητικοί για να είναι ευγενικοί. Μερικές φορές λένε πράγματα χωρίς να τα σκεφτούν και χωρίς να αντιλαμβάνονται πως ο άλλος μπορεί να πληγωθεί ή να παρεξηγηθεί. Αν είχαν λίγη υπομονή και αυτοέλεγχο, ίσως να κατάφερναν να κρατήσουν τον εαυτό τους πριν πουν κάτι αγενές.

Οι Κριοί, όπως και οι Αιγόκεροι, έχουν πράγματα να κάνουν και δεν θέλουν να σπαταλούν χρόνο σε σκέψεις για πράγματα που θεωρούν περιττά.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι πολλές φορές φαίνονται απόμακροι και αφηρημένοι. Προτιμούν να μη γίνονται πολύ συναισθηματικοί και να μη συμμετέχουν σε καταστάσεις που περιλαμβάνουν δράμα. Μπορούν να γίνουν εξαιρετικά απρόβλεπτοι, αν δεν έχουν διάθεση να διαχειριστούν κάτι, και έτσι ίσως καταλήξουν να γίνουν αγενείς.

Οι Υδροχόοι έχουν πολλά στο μυαλό τους και πάντα προσπαθούν να βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα. Μερικές φορές απλά δεν έχουν χρόνο που να θέλουν να σπαταλήσουν στην ευγένεια.

Το να είσαι σε σχέση με αυτά τα 6 ζώδια μπορεί να γίνει ένα μικρό μαρτύριο
Thought Catalog

Λέων

Οι Λέοντες έχουν μη βαρετές ζωές στις οποίες συμβαίνουν πράγματα. Δεν μπορούν να τα κάνουν όλα και το να είναι ευγενικοί δεν είναι το πρώτο πράγμα στη λίστα τους. Δεν είναι αγενείς απαραίτητα, αλλά υπάρχουν τόσα στο μυαλό τους που χάνονται στις σκέψεις τους και δε μπορούν να είναι ευγενικοί.

Παρθένος

Οι Παρθένοι δε σκέφτονται ιδιαίτερα το να είναι ευγενικοί ή να έχουν καλούς τρόπους. Γίνονται ωμοί και κάποιοι ίσως αυτό το μεταφράζουν σε αγένεια. Δεν έχουν σκοπό να πληγώνουν τους ανθρώπους αλλά μερικές φορές απλά θέλουν να λένε τα πράγματα ακριβώς όπως είναι. Επιπλέον, η τελειομανία τους κάποιες φορές επηρεάζει την αυτοπεποίθησή τους και αυτό τους οδηγεί σε όχι και τόσο καλούς τρόπους.

featured image: Flipboard