Ο κόσμος του blogging αποτελεί τάση στη σημερινή εποχή. Η εικόνα είναι το πιο δυνατό εργαλείο των blogger και η αλήθεια είναι πως και οι followers την αποζητούν. Eμπνέονται και προσαρμόζουν όσα θέλουν στη δική τους προσωπική εικόνα και στιλ.

Μία blogger που εμπνέει και δημιουργεί στον χώρο της μόδας είναι η Ελένη Μπουγιουκλή, η οποία μέσα από τα social media, το προσωπικό της blog αλλά και τη νέα της σειρά με προϊόντα La Chaîne αποδεικνύει πως έχει κατακτήσει μία πολύ δυναμική θέση στο χώρο.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη Fashionell, δεν έχεις παρά να συνεχίζεις να διαβάζεις.

Έχεις μία αξιοπρόσεκτη πορεία στο χώρο του blogging εδώ και επτά χρόνια. Πώς αισθάνεσαι για όσα έχεις καταφέρει να αναδείξεις μέσα από αυτόν;

Είναι σοκαριστικό όταν ακούς ότι έχουν περάσει επτά χρόνια. Θα έλεγα ότι είμαι περήφανη γι’ αυτά που προβάλω καθώς και για τις κοπέλες που με ακολουθούν και με στηρίζουν με τα μηνύματα και τις αντιδράσεις τους. Παρόλα αυτά, δεν σταματάω και θέλω να κάνω ακόμα περισσότερα πράγματα!

https://www.instagram.com/p/CFJ2xu_BC_S/?utm_source=ig_web_copy_link

Από την άλλη, τα τελευταία δύο χρόνια έχεις δημιουργήσει και τη δική σου σειρά προϊόντων «La Chaîne» με ζώνες, αλυσίδες γυαλιών και τσάντες. Από πού αντλείς την έμπνευση σου;  Μίλησε μας λίγο για τη νέα φθινοπωρινή σειρά.

Με εμπνέουν πολύ τα στοιχεία της φύσης. Οι χρωματισμοί που βλέπω στην κάθε εποχή. Στη νέα μου συλλογή, παρουσιάζω έναν καμβά χρωμάτων βασισμένo στο μπεζ, το πορτοκαλί και το γαλάζιο. Δηλαδή τα χρώματα στο εδάφους, τα φθινοπωρινά φύλλα των δέντρων και τον γαλανό ουρανό.

Ποιο θεωρείς ότι είναι το αγαπημένο σου προϊόν τόσο από τη νέα σου συλλογή όσο και από τις προηγούμενες;

Είναι δυο. Το πρώτο είναι η La Chaîne basket bag σε μαύρο χρώμα! Τέλεια, all year long τσάντα που χωράει τα πάντα. Και το δεύτερο είναι η Amelia gold belt. Και τα δυο αποτελούν statement στοιχεία του brand, καθώς επιλέγω να τα προσθέτω στις συλλογές μου κάθε σεζόν, με κάποιες μικρές αλλαγές.

https://www.instagram.com/p/CE3ySDHBHDw/?utm_source=ig_web_copy_link

Γενικότερα, ακολουθείς τις τάσεις της μόδας; Πιστεύεις  πως δημιουργείς κάποιες από αυτές;

Όλοι ακολουθούμε κάποιες τάσεις, αλλά πάντα πρέπει να τις παρουσιάζουμε με τον δικό μας τρόπο. Με τη La Chaîne, πιστεύω ότι δημιουργώ τάσεις, καθώς δημιουργώ τα αξεσουάρ που θα ήθελα να πλαισιώσουν τη δική μου η εικόνα και στη συνέχεια τον κοριτσιών που με ακολουθούν και υποστηρίζουν το style και τις απόψεις μου.

Έχουμε παρατηρήσει πως ανανεώνεις συνεχώς το περιεχόμενο της «La Chaîne». Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια; Σκέφτεσαι να προσθέσεις και άλλα ίσως προϊόντα στη συλλογή σου;

Φυσικά. Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν ότι είμαι αρκετά ανήσυχη και αγαπώ πολυ αυτό που κάνω. Έρχονται νέα πράγματα στη συλλογή La Chaîne πολυ σύντομα!

https://www.instagram.com/p/CFOzmmhhygn/?utm_source=ig_web_copy_link