«Δε θα ησυχάσω αν δε δω τα βυζάκια κάθε ηγέτη στον κόσμο», δηλώνει.

Ο εμβολιασμός του πρωθυπουργού μας απασχόλησε σε εσωτερικό επίπεδο, κάπως παραπάνω από το αναμενόμενο. Το άτυπο free the nipple του Κυριάκου Μητσοτάκη τρένταρε σε όλα τα social media και έκτοτε -παράπονο δεν έχουμε- την επικαιρότητα κατέκλυσαν άλλες ειδήσεις, αλλά και σημαντικές καταγγελίες που τροφοδοτούν σιγά σιγά τη γέννηση του ελληνικού #metoo. Για να μη σου τα πολυλογούμε, την ξεχάσαμε τη ρώγα του πρωθυπουργού τέλος πάντων.

Σήμερα όμως την ξαναθυμηθήκαμε. Δε φταίμε εμείς. Ο δημοσιογράφος και columnist της Αμερικανικής Vogue, Raven Smith, αποφάσισε να αναρτήσει μια φωτογραφία από τον εμβολιασμό του Έλληνα Πρωθυπουργού και να δηλώσει στη λεζάντα πως «δε θα ησυχάσει αν δεν δει τα βυζάκια κάθε ηγέτη του κόσμου». Όπως είναι λογικό, η πρώτη μας σκέψη (ΟΚ, μετά το ότι ζούμε μεγάλες στιγμές) ήταν να δούμε τα σχόλια της ανάρτησης.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Raven Smith (@raven__smith)

Το συμπέρασμα που βγάλαμε ήταν πως οι Αμερικανές «αγοράζουν» γοητεία Κυριάκου Μητσοτάκη εύκολα, αφού τα σχόλια κατέληξαν να είναι εγκωμιαστικά για την εξωτερική εμφάνιση του πρωθυπουργού. Σχόλια σε στυλ «ποιος είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Ελλάδα» και «νομίζω ότι ερεθίστηκα» δεν έλλειψαν, ενώ μια άλλη χρήστης του Instagram αναρωτήθηκε «who’s this daddy?». Φαίνεται δεν πουλάει πια ο Justin Trudeau εκεί έξω.

Στον αντίποδα, κάποιοι πιο κακοπροαίρετοι χρήστες πρότειναν μέσω των σχολίων τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη, πρακτικά, να ντυθεί, ευχόμενοι παράλληλα να μην τους φυλάει η μοίρα τη μέρα που θα δουν τις ρώγες του Μπόρις Τζόνσον. Προφανώς, δεν έλλειψαν και ελληνικά σχόλια, που ενημέρωναν τον Raven πως έχουν αποκαλέσει τον Πρωθυπουργό «παίδαρο» παλιότερα.

Σε άλλα νέα, μιας και η εποχή τσιγκουνεύεται μικρές χαρές, καλά νέα και νίκες, εμείς θα μεταφράσουμε το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη θέση του στο feed του Raven Smith σε μια νίκη της χώρας σε επίπεδο μόδας και crushes της πολιτικής, με διεθνή έγκριση πλέον.