Τα καλοκαιρινά ειδύλλια είναι αδιαμφισβήτητα πολύ συναρπαστικά και η αλήθεια είναι πως κάνουν τις διακοπές μας λιγάκι πιο ενδιαφέρουσες. Μια απέραντη παραλία, γαλαζοπράσινα νερά, καυτός ήλιος κι ένα κοκτέιλ στο χέρι αρκούν για να σε εισάγουν σε νέες περιπέτειες και να “ξεκλειδώσουν” άγνωστες, έως τώρα, πόρτες που σίγουρα κρύβουν πολλές εκπλήξεις.

Αν βρίσκεσαι, λοιπόν, σε μια πιο ρομαντική περίοδο και ανησυχείς για το αν ο έρωτας σου θα αντέξει στον χρόνο δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές.

Έχεις την έκτη αίσθηση

Το μυαλό σου και η καρδιά σου, υποστηρίζουν πως αυτό το ειδύλλιο δεν θα είναι βραχυπρόθεσμο και ανυπομονείς να “χτίσεις” το μέλλον σου μαζί του. Φυσικά και μπορείς να βασιστείς στο ένστικτο σου, όμως πρόσεξε μην περάσεις στην αντίπερα όχθη και η άκρατη επιθυμία, μετατραπεί σε απελπισία.

Δεν είναι μονόπλευρο

Αν ο άνθρωπος αυτός σου έχει δείξει την αγάπη, τον σεβασμό, την εκτίμηση και τον θαυμασμό που τρέφει για εσένα, τότε σίγουρα δεν είσαι η μόνη που κάνει όνειρα. Σε αυτήν την περίπτωση φαίνεται πως είσαι πολύ σημαντική για εκείνον και μπορούμε να σου πούμε με βεβαιότητα πως μπορείς να ετοιμάζεσαι για μεγάλες στιγμές.

Άψογη επικοινωνία

Αν είσαι σε θέση να μιλήσεις μαζί του για όσα αισθάνεσαι πραγματικά, αν μπορείς να μοιράζεσαι ακόμα και τις πιο ενδόμυχες σκέψεις και αν οι σιωπές μεταξύ σας δεν χαρακτηρίζονται από αβεβαιότητα, αλλά σε κάνει να νιώθεις άνετα, τότε σίγουρα μπορείς να επενδύσεις σε αυτή τη σχέση. Άλλωστε, η καλή επικοινωνία και η ειλικρίνεια είναι το παν!

Ακαταμάχητη έλξη

Η χημεία είναι πολύ βασική και σίγουρα χρειάζεται να υπάρχει ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Στιγμές οικειότητας και άνεσης, τρυφερά φιλιά, πάθος, βαθιά σύνδεση και έντονη αγάπη συντελούν στη δημιουργία μιας πετυχημένης σχέσης.

Αφοσίωση στη σχέση

Αν και οι δυο επενδύετε χρόνο, ενέργεια και φαιά ουσία σε αυτή τη σχέση και θεωρείτε πως αυτό που “χτίζετε” είναι πολύ σημαντικό και για τους δυο, τότε μπορείς να κάνεις όνειρα για το μέλλον, χωρίς καμία αμφιβολία.

Ανέμελες στιγμές

Αν περνάς καλά μαζί του, νιώθεις σαν μικρό παιδί, γελάς με την ψυχή σου και σου βγάζει τον καλύτερο σου εαυτό δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Ωριμάζεις

Μια σχέση μπορεί να σε αλλάξει, να σε κάνει να ωριμάσεις και να σκεφτείς διαφορετικά επί πολλών πραγμάτων. Ουσιώδεις συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων και ψυχραιμία θα συμβάλλουν στην ολοκλήρωση και των δυο σας. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως σίγουρα θα βιώσετε δυσκολίες και εμπόδια στον δρόμο σας, οπότε αυτό που οφείλετε να κάνετε είναι να είστε όσο πιο ενωμένοι και ήρεμοι γίνεται.

Τον εμπιστεύεσαι 

Ανάμεσα σας δεν υπάρχουν μυστικά, έχετε μοιραστεί εμπειρίες του παρελθόντος χωρίς ενοχές ή τύψεις και εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον με κλειστά τα μάτια. Γνωρίζετε και οι δυο πως αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα μπορέσετε να το συζητήσετε με γνώμονα την ειλικρίνεια και το καλό της σχέσης σας και θα το λύσετε πάση θυσία.

Συνεπώς, αν παρατηρείς πως αρκετά από τα προαναφερθέντα σημάδια χαρακτηρίζουν το καλοκαιρινό σου ειδύλλιο δεν έχεις να φοβάσαι και να ανησυχείς για τίποτα. Απόλαυσε την κάθε στιγμή με το άλλο σου μισό και άρχισε να σχεδιάζεις μαζί του το μέλλον, χωρίς κανέναν δισταγμό. Α, και μην ξεχνάς πως πρέπει να του φέρεσαι, όπως ακριβώς θα ήθελες να σου συμπεριφέρεται και εκείνος από την μεριά του. “Χτίσε” τη σχέση σου σε γερά θεμέλια και προχώρα μπροστά!