Μπορεί να μην το γνωρίζεις, αλλά το shrobing ή shoulder robing είναι η τελευταία τάση-τεχνική που αγαπούν οι fashion editors και οι celebrities όπως Kendall Jenner, Rihanna και η Bella Hadid! Ουσιαστικά αυτή η τάση εκφράζεται με ένα jacket ή bomber, το οποίο θα πέφτει πιο κάτω από τους ώμους, αναδεικνύοντας έτσι ένα πιο loose style.

Δεν είναι όμως πάντα εύκολο να πετύχεις σωστά το shrobing. Είμαστε εδώ λοιπόν για να σου δείξουμε κάποιους τρόπους:

  • Για αρχή θα πρέπει να προσέξεις το είδος του jacket που θα φορέσεις. Στην περίπτωση αυτή ταιριάζει ένα φαρδύ denim, το οποίο θα έχει και κουμπιά ή φερμουάρ, ώστε να μπορεί να ‘κρατηθεί’ στο κατάλληλο σημείο.
trend-shrobing-street-style-14
  • Αν το θεωρείς λιγάκι δύσκολο, φρόντισε για αρχή να μην κρατάς τίποτα στα χέρια σου- hands free που λένε οι ειδήμονες- ή πάρε μαζί σου μόνο τα απαραίτητα. Έτσι δεν θα φοβάσαι την περίπτωση να σου φύγει το jacket από τα χέρια.
shrobing
  • Ολοκλήρωσε το look με ένα shoulder-off μπλουζάκι και έντονα σκουλαρίκια.
  • Αν δεν σου ταιριάζει τόσο αυτό το στυλ, μπορείς να δοκιμάσεις το ‘semi-shrobing’ trend. Να αναδείξεις δηλαδή τον ένα από τους δύο ώμους σου και να τονίσεις τα σημεία που εσύ επιθυμείς περισσότερο. Είναι σαφώς πιο ασφαλές και σίγουρα θα απογειώσει το προσωπικό σου street style. Οπότε, give it a go!