Η Λιάνα Χατζηπρίμου  από τότε που θυμάται τον εαυτό της έχει μια απρόβλεπτη ζωή. Στα οκτώ της χρόνια καθώς έπαιζε είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να χάσει το μάτι της, και από τότε ξεκίνησε μια πολύ δύσκολη περίοδος. Περίεργα βλέμματα, πολλά χειρουργεία, άγχος και στενοχώρια. Πάντα όμως προσπαθούσε να βλέπει θετικά στις καταστάσεις, αν και δεν ήταν πάντα εύκολο αυτό. Το προφίλ της στο Instagram τη βοηθάει να γνωρίζει κόσμο, να παίρνει αλλά και να δίνει δύναμη σε ανθρώπους που έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο με αυτήν.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liana_Chatz (@liana_chatz)

Έχεις μια ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθείς ευλαβικά κάθε πρωί;

Η πρώτη μου σκέψη κάθε πρωί μόλις ξυπνήσω είναι να πλύνω το πρόσωπό μου και τα δόντια μου. Τόσο απλά. Γενικά στη ζωή μου δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ πολλά προϊόντα. Θεωρώ πως όσο πιο απλά τόσο πιο καλά.

Ποια είναι τα προϊόντα ομορφιάς ή οι δραστηριότητες που σε βοηθούν αυτήν την περίοδο να νιώσεις αμέσως πιο αναζωογονημένη;

Αυτή τη δύσκολη περίοδο δεν μας χρειάζονται πολλά για να νιώσουμε καλά. Ένα απλό βάψιμο, ένα περπάτημα και η καθημερινή γυμναστική είναι για εμένα ο νούμερο ένα λόγος να νιώσω την απόλυτη αναζωογόνηση.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liana_Chatz (@liana_chatz)

Εάν είχες μια ολόκληρη μέρα μόνο για τον εαυτό σου, χωρίς καμία ευθύνη, πού θα ήσουν και τι θα έκανες;

Θα έκλεινα ένα ταξίδι μόνο για μένα, μόνο για μια μέρα. Μια απόδραση κάπου κοντά ή και με το αεροπλάνο μια μέρα στο εξωτερικό (το έχω κάνει). Αλλά αν μιλάμε για τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, το ιδανικό θα ήταν να έπαιρνα το αμάξι, να έκλεινα το κινητό και να πήγαινα στη θάλασσα μόνη μου απλά να την κοιτάω και να την ακούω. Σε γεμίζει ηρεμία και γαλήνη.

Έχεις κάποια συνήθεια σχετικά με την αυτοφροντίδα σου ή την ομορφιά, που θεωρείς πως είναι λίγο ασυνήθιστη ή περίεργη;

Νομίζω πως το περίεργο με εμένα είναι πως δεν συνηθίζω να βάφομαι έντονα και πολύ. Το απλό για εμένα είναι και το πιο όμορφο για μια γυναίκα. Είμαι γενικά έτσι στη ζωή μου και αυτό μπορεί για κάποιους να θεωρείται ασυνήθιστο ίσως.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liana_Chatz (@liana_chatz)

Υπάρχει κάτι σχετικό με την προσωπική σου φροντίδα και ευεξία που έχεις στερηθεί τον τελευταίο χρόνο;

Έχω στερηθεί ένα απλό φαγητό με φίλους έξω που είναι από τις αγαπημένες μου συνήθειες. Όπως και το να πάω ένα ταξίδι που για μένα το να γεμίζεις εικόνες και να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα είναι η μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Self Care Daily Routine: Άννα-Μαρία Σουπιώνη, Content Creator