Είναι γεγονός ότι τα πολλαπλά lockdowns κινητοποίησαν πολλές γυναίκες παγκοσμίως να δοκιμάσουν fillers στο πρόσωπο.

Πρόσφατα αναλύσαμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα fillers χειλιών. Ήρθε λοιπόν ή ώρα να μιλήσουμε για τα fillers ματιών.

Η κακή ποιότητα ή μειωμένη ποσότητα ύπνου ήταν κάτι που αντιμετωπίζαμε και προ covid-19. Πολλές από εμάς έχουν δοκιμάσει πληθώρα μασκών, κρεμών, concealers και ό,τι άλλο υπόσχεται να προσδώσει μια ξεκούραστη όψη στην επιδερμίδα. Τα fillers κάτω από τα μάτια, λοιπόν, πραγματοποιούν αυτή την άπιαστη, συχνά, επιθυμία.

Το αποτέλεσμα;

Ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα σαν να έχουμε κοιμηθεί το καλύτερο 8ωρο της ζωής μας. Ανεξάρτητα από το πόσο πραγματικά κοιμηθήκαμε.

Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο είναι αρκετή για να βγάλει τη σκέψη των fillers ματιών από το μυαλό σου, καθώς κυκλοφορούν αμέτρητα τρομακτικά βίντεο της διαδικασίας. Όμως, αξίζει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αποφεύγοντας αυτά τα βίντεο, αφού η πραγματικότητα δεν είναι έτσι.

Φυσικά, τη διαδικασία επιμελούνται ειδικοί αισθητικοί και πλαστικοί και έχει ως εξής. Ξεκινάνε χρησιμοποιώντας μια κρέμα μουδιάσματος στην περιοχή. Μετά, ακολουθούν μια συγκεκριμένη τεχνική που απαιτεί μόνο ένα σημείο παρακέντησης. Με άλλα λόγια, ο σωληνίσκος που χρησιμοποιούν τρυπάει μόνο σε ένα σημείο του δέρματος, επάνω από τα ζυγωματικά. Αφού εισαχθεί στο δέρμα διατρέχει ολόκληρη την περιοχή κάτω από τα μάτια, διανέμοντας το filler ισόποσα παντού. Κατά τη διάρκεια της εκχύλισης του filler μπορεί να αισθανθείς μια μικρή πίεση αλλά αυτό είναι όλο.

Σχετικά με το τι να περιμένεις μετά

Οι πιθανότητες να κάνει κάποια μελανιά η περιοχή είναι πολύ χαμηλές με τη συγκεκριμένη διαδικασία. Καλό όμως είναι να μην καταναλώσεις αλκοόλ δύο μέρες πριν και μετά την θεραπεία. Επίσης, συνίσταται να αποφύγεις τη γυμναστική για τις δύο επόμενες μέρες και κάποια περιποίηση προσώπου για τις δύο πρώτες εβδομάδες. Έπειτα, είσαι έτοιμη να απολαύσεις τα αποτελέσματα, τα οποία διαρκούν τουλάχιστον 9-12 μήνες.

Φυσικά, όπως και σε οποιαδήποτε επέμβαση ή θεραπεία, η επιλογή του γιατρού είναι καίριας σημασίας. Πάρε το χρόνο σου και επίλεξε κάποιον που εμπιστεύεσαι, αποφεύγοντας να προτιμήσεις την φθηνότερη επιλογή ή κάποια προσφορά. Άπαξ και κάνεις σωστή επιλογή, το μόνο που μένει μετά είναι να θαυμάζεις καθημερινά το ξεκούραστο, λαμπερό βλέμμα σου!

featured photo: @krissana_renae