Η Google αποκάλυψε ποιες σειρές googla-αραν περισσότερο οι άνθρωποι το 2018. Από ένα αρκετά ρεαλιστικό teen drama, μέχρι ένα reboot των 90s, τα shows είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Και ναι, το κοινό πρακτικά δε μπορούσε να σταματήσει να τα γκουγκλάρει όλη τη χρονιά.

10. On my block

Μια παρέα προσπαθεί αν τελειώσει το Λύκειο. Ακούγεται κλασικό, αλλά με τις ρεαλιστικές ατάκες και το ιδιαίτερο cast, η σειρά σου δίνει περισσότερα από όσα περιμένεις. Μπορείς να τη δεις στο Netflix.

COURTESY OF NETFLIX

9. Insatiable

Ακολουθούμε την ιστορία μιας υπέρβαρης κοπέλας, η οποία αφού έχασε τα κιλά που την ταλαιπωρούσαν αποφασίζει να εκδικηθεί όσους τις είχαν φερθεί ρατσιστικά μέχρι τότε. Έχει δεχτεί αρκετές κριτικές λόγω του λεπτού ζητήματος που πραγματεύεται. Όπως φαίνεται, αυτό δεν εμπόδισε τους ανθρώπους να τη γκουγκλάρουν ξανά και ξανά. Θα τη βρεις στο Netflix.

COURTESY OF NETFLIX

8. Westworld

Δε χρειάζονται συστάσεις για αυτή τη σειρά. Πρακτικά, το sci-fi συναντά, ναι, τη Δύση. Προβάλλεται από την HBO.

COURTESY OF HBO.

7. Castle Rock

Βασισμένο σε έναν συνδυασμό των γραπτών έργων του, η σειρά the series διασυνδέει διάφορες ιστορίες σε ένα saga γεμάτο σκοτάδι και φως. Όλα αυτά στη φανταστική πόλη, Castle Rock. Σίγουρα θα πέσεις στην παγίδα του binge watching.

COURTESY OF HULU

6. Cobra Kai

Για όλους τους φανς του Karate Kid εκεί έξω. Μετά την ήττα του από τον Daniel LaRusso στο All Valley Karate Tournament, ο Johnny Lawrence ζητάει εκδίκηση.

COURTESY OF YOUTUBE.

5. Lost in Space

Πρόκειται για remake της ομώνυμης σειράς του 1965. Αυτό το  sci-fi drama ακολουθεί μια οικογένεια αστροναυτών χαμένων ανάμεσα στα αστέρια εξαιτίας μιας σύγκρουσης. Με πολλούς κινδύνους να ελλοχεύουν, το να γυρίσουν πίσω φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολο. Μπορείς να τη δεις στο Netflix.

PHOTO: COURTESY OF NETFLIX.

4. American Idol

Το μουσικό TV show που έχει αναδείξει αρκετούς από τους αγαπημένους μας μουσικούς stars, συνεχίζει να συναρπάζει το κοινό. Μετά από 15 σεζόν, πλέον άλλαξε και τηλεοπτικό σπίτι, “μετακομίζοντας στο ABC.

ABC/JOSH VERTUCCI.

3. The Haunting of Hill House

Αν είσαι φαν του horror, αυτό είναι το ιδανικό show για σένα. Μεταπηδώντας από το παρόν στο μέλλον και το αντίστροφο, σειρά του Netflix ακολουθεί δύο αδέρφια, που αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δαίμονες που τους ανάγκασαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους.

COURTESY OF NETFLIX.

2. Altered Carbon

Λαμβάνοντας χώρα σε ένα μακρινό μακρινό μέλλον -πάνω από 300 χρόνια μετά- αυτή η δυστοπική σειρά παρουσιάζει μια κοινωνία που ο θάνατος δεν είναι μόνιμος. Χάρη στην τεχνολογία. Μια φυλακισμένη και μόνη επιζούσα προσπαθεί να ανατρέψει αυτή τη νέα κοινωνική πραγματικότητα. Μπορείς να τη στριμάρεις στο Netflix.

COURTESY OF NETFLIX.

1. Roseanne

Είτε την αγαπάς είτε τη μισείς, είτε αγαπάς να τη μισείς, οι άνθρωποι δε μπορούσαν να σταματήσουν να γκουγκλάρουν τη Roseanne Barr αυτή τη χρονιά. Πρόκειται για ένα 90s reboot, που ακολουθεί την οικογένεια Conner και έχει ήδη φτάσει τις δέκα σεζόν.

ADAM ROSE

featured image: Unsplash|Creedi Zhong