Από τότε που σου συστήσαμε για πρώτη φορά τη Sarah Bahbah μέχρι σήμερα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις βάλει wallpaper στο κινητό κάποιο από τα έργα της ή να τα έχεις τοποθετήσει στον τοίχο σου με μεγάλο καμάρι. Σήμερα, ερχόμαστε να σου ανακοινώσουμε και την ύπαρξη των neon lights με ατάκες εμπνευσμένες από τις φωτο-ιστορίες της. Παράλληλα, χτυπάμε το κεφάλι μας που δεν το είχαμε σκεφτεί πρώτες.

Τα neon lights με quotes της Sarah Bahbah μπορούν να κάνουν κάθε χώρο να μοιάζει αμέσως πιο cool

Δεν είναι η πρώτη φορά που η καλλιτέχνιδα πειραματίζεται με μία νέα μορφή τέχνης. Πάντα της αρέσει να δοκιμάζει κάτι καινούριο και να βλέπει τον κόσμο να το αγαπά όπως η ίδια. Αυτή τη φορά συνεργάστηκε με το Yellowpop ώστε να δημιουργήσουν μία σειρά με neon φώτα εμπνευσμένα από τους υποτίτλους που εκείνη δίνει στις φωτογραφίες της.

Μιας και οτιδήποτε έχει να κάνει με deco και με ιδιαίτερα φώτα έγινε πολύ δημοφιλές τον τελευταίο χρόνο, μοιάζει με μία έξυπνη κίνηση. Όλοι θέλουμε περισσότερο από ποτέ το σπίτι μας να είναι ένας χώρος άνετος και όμορφος. Αφιερώσαμε χρόνο την επανα-διακόσμησή του και ψάχνουμε διαρκώς τα νέα κομμάτια που θα τη συμπληρώσουν. Μερικά neon φώτα σαν κι αυτά, είναι αυτό ακριβώς που σκεφτόμασταν.

[lost in euphoria], [high on inner being], [dreams in melancholy] κ.α.

Ας μην ξεχνάμε ότι το εξίσου αγαπημένο trend της χρονιάς, πέρα από τη διακόσμηση, ήταν το self-care. Όσο για τη Sarah Bahbah ξέρεις πολύ καλά ότι υποστηρίζει με οποιοδήποτε τρόπο την αγάπη προς τον εαυτό. Το ίδιο κάνουν και τα νέα αυτά neon φώτα. Πολύ περισσότερο, λειτουργούν σαν μία διαρκή υπενθύμιση μέσα στο χώρο.

Στο μεταξύ, επειδή η ίδια δεν εφησυχάζεται ποτέ, μόλις χθες κυκλοφόρησε τη νέα της φωτογραφική ιστορία με τίτλο Fool Me Twice. Καταλαβαίνεις ότι πρόκειται να γίνει η αγαπημένη όλων εφόσον ξανασυναντάμε το αιώνιο crush Noah Centineo, αυτή τη φορά με την Alisha Boe.

featured image: Yellowpop