Η Ολυμπία Χοψονίδου γεννήθηκε στο Κράσνονταρ στις 17 Ιουνίου 1983, μεγάλωσε στο Κορδελιό και μετακόμισε στην Αθήνα όταν τελείωσε το σχολείο για να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας. Το 2006, έλαβε μέρος στα Καλλιστεία του ΑNT1 και κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Το 2009 παντρεύτηκε με πολιτικό και το 2011 με θρησκευτικό γάμο τον μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη και μαζί απέκτησαν έξι παιδιά, τρία αγόρια και τρία κορίτσια.

Από την αρχή έγινε ξεκάθαρο ότι το ζευγάρι ήθελε να κάνει μία μεγάλη οικογένεια και εκείνη να αφιερωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της. Δεν εργάζεται και ασχολείται η ίδια με την ανατροφή τους. Κατά καιρούς έχει δείξει χωρίς κανένα κόμπλεξ, μέσα από τα social media της πολλές προσωπικές της μάχες, τόσο με τα κιλά της –κάθε- εγκυμοσύνης όσο και με τη χαλάρωση την οποία αντιμετωπίζει στην περιοχή της κοιλιάς κάνοντας πολλές γυναίκες να ταυτιστούν μαζί της.

Το καλό με την Ολυμπία είναι ότι αν και WAG, έχει κρατήσει ένα πολύ χαμηλό προφίλ, επικοινωνεί πολύ με τον κόσμο μέσα από το Instagram της και είναι ειλικρινής καθώς αφ’ ενός έχει καταφέρει να δείξει στον κόσμο πως τα παιδιά είναι πράγματι ευτυχία για όποιον αποφασίσει να τα αποκτήσει, όμως δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή και στο σώμα μιας πολύτεκνης μητέρας. Αρκετές φορές τσαλάκωσε τον εαυτό της δείχνοντας πως είναι η κοιλιά της και πόσα κιλά δείχνει η ζυγαριά μετά τη γέννα.

Αυτή τη φορά λοιπόν η Ολυμπία απάντησε στις ερωτήσεις που της έγιναν από ακολούθους της και αφορούσαν στα προβλήματα υγείας που της έχουν προκύψει μετά από τις έξι εγκυμοσύνες της. Έτσι λοιπόν, η ακόμα μια φορά αφοπλιστικά ειλικρινής Ολυμπία αποκάλυψε ότι «Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και τη χαλάρωσή μου. Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα» ανέφερε στην αρχή η Ολυμπία Χοψονίδου, προσθέτωντας χιουμοριστικά «Εύχομαι μία μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που να με ακούσει όλη η γειτονιά».

Όταν έχεις παιδιά, σίγουρα ξέρεις ότι η ευτυχία είναι μεγάλη αλλά και οι δυσκολίες πολλές. Όταν δεν έχεις παιδιά δεν γνωρίζεις από προσωπική πείρα τίποτα από τα δυο. Η Ολυμπία με τη στάση της δείχνει πως όλα τα όμορφα πράγματα στη ζωή δεν είναι εύκολα και πως το τίμημα στο σώμα μιας γυναίκας μετά από έξι εγκυμοσύνες είναι μεγάλο.

Ακόμα κι αν είσαι πρώην Σταρ Ελλάς, τα κιλά και η χαλάρωση δεν θα φοβηθούν το ‘στέμμα’ σου και θα δεις το σώμα σου να αλλάζει δραματικά. Μέσα όμως από όλη αυτή την πολύ ρεαλιστική εικόνα της, η Ολυμπία Χοψονίδου δείχνει σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω πως το να παλεύουν με την after birth εικόνα τους είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν κάνει λιγότερη σημαντική τη χαρά της μητρότητας.

Επικροτούμε την ειλικρίνειά της και μακάρι κι άλλες celebrities να δείξουν την αλήθεια τους.