sangria

Το καρπούζι και οι φράουλες είναι τα βασικά συστατικά για την καλοκαιρινή εκδοχή της sangria

Για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα σε αυτή τη sangria είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα ωραίο μπουκάλι κρασί, αφού αυτό θα αποτελεί τη βάση της. Διάλεξε μία αρωματική ποικιλία όπως το μοσχάτο ή τη μαλαγουζιά για να την κάνεις ακόμα πιο γευστική. Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις κάποιο αφρώδες κρασί που θα σου δώσει μία extra φρεσκάδα. Σε αυτή την περίπτωση πρόσθεσε το κρασί στο μείγμα σου ακριβώς πριν το σερβίρεις, διότι σε άλλη περίπτωση θα ξεθυμάνει.

Θα χρειαστείς:

3 κούπες καρπούζι σε κύβους

2 κούπες φράουλες πλυμένες και κομμένες στα τέσσερα

1/4 της κούπας χυμό πορτοκάλι

1/4 της κούπας Cointreau

1 μπουκάλι αρωματικό λευκό κρασί

Μέθοδος:

Χτύπα το καρπούζι, τις φράουλες και τον χυμό από το πορτοκάλι σε ένα μπλέντερ για μισό λεπτό. Για ένα πιο ελαφρύ αποτέλεσμα μπορείς σε αυτό το σημείο να περάσεις τον χυμό μέσα από ένα λεπτό σουρωτήρι.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε το cointreau και το λευκό κρασί στον χυμό των φρούτων και ανακάτεψε καλά. Βάλε τη sangria σου στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα πριν σερβίρεις.

Σέρβιρε τη με θρυμματισμένο πάγο και μερικές φράουλες.

featured photo: www.thishealthytable.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.