Στον Sam αρέσει να βλέπει αγώνες με τους φίλους του με καλή μπύρα ενώ παράλληλα τουιτάρει. Στο αυτοκίνητο για τη δουλειά ακούει δυνατά Celine Dion και ονειρεύεται να γνωρίσει αυτό το ένα κορίτσι που θα του πάρει το μυαλό. Αυτή είναι και η ρομαντική πλευρά του Sam που προσπαθεί να κρατάει μυστική.
H Βetty είναι όμορφη, έξυπνη, ξέρει κάμποσους ψαγμένους συγγραφείς, αρέσει στα αγόρια και δε πιστεύει στο online dating. Απολαμβάνει το πεντικιούρ, τις σαλάτες με κινόα, τα βράδια με τις φίλες της και να ανακαλύπτει νέα στέκια στην πόλη και μισεί τα κουνούπια, τα έντομα και τον σκόρο. Δε πιστεύει στα ζώδια, στα σημάδια, και στους οιωνούς

Έχεις σκεφτεί πολλές φορές ότι μπορεί να έχεις περάσει δίπλα από τον έρωτα της ζωής σου και να μην το έχεις καταλάβει. Αυτός ο τύπος στο λεωφορείο, ο διπλανός στη συναυλία, το κορίτσι στο ταμείο του βιβλιοπωλείου, άνθρωποι γύρω μας που απλά δεν έχεις χρόνο να γνωρίσεις.

Την ημέρα που μίλησαν πρώτη φορά ήταν ακόμα χειμώνας, η Betty φορούσε το κόκκινο πουλόβερ της και ο Sam ένα γαλάζιο πουκάμισο με μπλε πουλόβερ. Έκατσαν δίπλα δίπλα στο λεωφορείο, εκείνος με τα ακουστικά του και εκείνη με το βιβλίο της. Ήταν μια συνηθισμένη μέρα εκτός από τη στιγμή που ο Sam ξέχασε το ημερολόγιό του στη θέση που καθόταν. Μερικές μέρες μετά και αφού η Betty το είχε μαζί της μήπως τον ξανασυναντήσει είδε στα social media το αγόρι με το μπλε πουλόβερ στη φωτογραφία των γενεθλίων ενός φίλου της. Βρήκε το tag του Sam, ανακάλυψε το profile του, χάζεψε τις φωτογραφίες του και μετά από λίγη ώρα του έστειλε μήνυμα ότι είχε το ημερολόγιο. Μιλούσαν μέχρι τις 5 τα ξημερώματα.

Το ραντεβού ήταν στη στάση του λεωφορείου το επόμενο πρωί. Η Betty φορούσε ένα μαύρο πουλόβερ και ο Sam ένα καφέ ζιβάγκο που ταίριαζε με τα μάτια του. Η Βetty δεν κρατούσε βιβλίο και ο Sam δε φορούσε τα ακουστικά του. Του έδωσε αμέσως το ημερολόγιο, μπήκαν στο λεωφορείο και έκατσαν μαζί. Για τους επόμενους μήνες ο Sam και η Betty θα κάνουν πολλές διαδρομές μαζί.

Αυτά τα πουλόβερ θέλει να αποθηκεύσει τώρα η Betty, το κόκκινο που πρωτοσυναντήθηκαν, το μαύρο που πρωτομίλησαν και το πράσινο που της είπε ότι είναι το αγαπημένο του (θα μάθεις για αυτό σε άλλο επεισόδιο). Ο Sam έχει τη λύση για να φροντίσει το κορίτσι του και τα πουλόβερ τους: Σκοροαπωθητικές Ταμπλέτες Sam loves Betty με έλαιο Γερανιόλης και φυτική Κιτράλη, Sam loves Betty. 

slb_math_moth_final_gr-422x650

Συνεχίζεται..