Ο Joshua Paul αποφάσισε να τραβήξει την Fromula One με μια κάμερα 104 χρονών

Ο Joshua Paul αποφάσισε να τραβήξει την Fromula One με μια κάμερα 104 χρονών

Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περιμέναμε. Ίσως κι από αυτο που περίμενε και ο ίδιος.

Αν υπήρχε κάποιος άνθρωπος ο οποίος θα έπρεπε πραγματικά να προλάβει τη στιγμή πάνω στην αλλαγή της, αυτός θα ήταν ο φωτογράφος της Formula 1. Πράγμα που πάει τελείως κόντρα στην επιλογή του φωτογράφου Joshua Paul, καθώς όχι μόνο δεν διάλεξε μια φωτογραφική τελευταίας τεχνολογίας αλλά αποφάσισε να τραβήξει με την Graflex 4×5 που μόλις έχει κλείσει τα 104 χρόνια από την πρώτη φορά που βγήκε στην αγορά.

Το αξιοθαύμαστο στην δουλειά του Joshua Paul είναι πως η κάμερα όχι μόνο έκανε τη δουλειά της αλλά κατάφερε να κάνει και την παραμικρή λεπτομέρεια να φαίνεται στο μάτι. Κι αυτό μέσα σε 20 φωτογραφίες. Γιατί κάθε φωτογραφία μετράει και πρέπει να βγει μόνο και εφόσον ο φωτογράφος είναι σίγουρος για τη λήψη. Αυτά είναι και τα καλά της Graflex του 1913.

Για να αποφασίσει όμως ο Paul να τραβήξει με την συγκεκριμένη φωτογραφική, εμπνεύστηκε από ένα περιοδικό του 1969 που είχε φωτογραφίες από την τελευταία τεχνολογίας τότε, Indy 500. Ξεκίνησε λοιπόν από το 2013 και το  Spanish Grand Prix, και τώρα όχι απλώς αγάπησε τη φόρμουλα και τα αυτοκίνητα αλλά έκανε το δικό του περιοδικό με όνομα Lollipop, ιδανικό για τους λάτρεις του Grand Prix.

photographer-shoots-f1-old-graflex-camera-joshua-paul-5-591aed7e9cc9d__700

Εικόνα 1 από 31

Μπορείς να το κάνεις follow στο Instagram για περισσότερα.
Πηγή: BoredPanda.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.