Η νέα σειρά, Russian Doll, είναι το νέο τηλεοπτικό hit με την υπογραφή του Netflix. Αν γίνουμε λίγο παρατηρητικοί θα ανακαλύψουμε ότι κάποιοι από τους ηθοποιούς της σειράς τους έχουμε ξανασυναντήσει και σε μια άλλη πετυχημένη σειρά της αγαπημένης πλατφόρμας. Στο Orange Is The New Black!

Ας τα πιάσουμε ,όμως, τα πράγματα από την αρχή!

Natasha Lyonne

Η πρωταγωνίστρια του Russian Doll, υποδύεται τη Nadia Vulnokov. Μια 30something δυναμική γυναίκα την ημέρα των γενεθλίων της πεθαίνει και αναγκάζεται να ζει τον θάνατό της ξανά και ξανά! Το πρόσωπό της, ωστόσο, μας θυμίζει κάτι από Orange Is The New Black. Τη ρομαντική και θελκτική Nicky Nichols! Είναι προφανές ότι το Orange is the New Black επέδρασε μόνο θετικά στην καριέρα της Lyonne. Η Lyonne, εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, έχει συμβάλει και στο δημιουργικό κομμάτι της σειράς!

Dascha Polanco

Στο Russian Doll υποδύεται τη μυστικοπαθή Beatrice. Ενώ στο Orange Is The New Black κρατά τον ρόλο μιας κρατούμενης που έχει κάνει κρυφά παιδί με έναν από τους αξιωματικούς των φυλακών.

Το Orange Is The New Black αποτέλεσε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση. Από τότε η Polanco έχει συμμετάσχει στις ταινίες “Joy” και “Perfect Match”. Επίσης και στη δραματική σειρά “American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace”.

Rebecca Henderson

Πρόκειται για άλλη μια ηθοποιό που έχουμε ξαναδεί στο Orange Is The New Black και εμφανίζεται και στο Russian Doll! Στο Russian Doll υποδύεται τη Lizzy (αριστερά στη φωτογραφία), μια από τις καλύτερες φίλες της Nadia. Ενώ στο Orange Is The New Black είχε τον μικρό ρόλο της Alice Denning. Της μητέρας των αδερφών Denning που είχαν φέρει τα πάνω-κάτω στις φυλακές όπου κρατούνταν. Το τέλος τους ήταν τραγικό, αφού κατέληξαν να σκοτώσουν η μια την άλλη!

Εκτός από τις ηθοποιούς που αναφέραμε παραπάνω, υπάρχουν και άλλα πρόσωπα του Orange Is The New Black που εμφανίζονται στο Russian Doll, αλλά αυτή τη φορά σε ρόλους guest! Ένα παράδειγμα είναι ο Charlie Barnett, ο οποίος ως Alan Zaveri και καλύτερος φίλος της Beatrice (Dascha Polanco), φέρεται να παρουσιάζει κοινές επαναλαμβανόμενες εμπειρίες με τη Nadia! O Barnett είχε εμφανιστεί σε ένα μόνο επεισόδιο του Orange Is The New Black, και πιο συγκεκριμένα στο επεισόδιο με τίτλο “The Reverse Midas Touch”.

Με βάση τα παραπάνω, ευελπιστούμε το Russian Doll να πάρει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν και να παρακολουθήσουμε και άλλους ηθοποιούς του Orange Is The New Black να κάνουν την εμφάνισή τους. Με απολαυστικούς και ιδιαίτερους ρόλους, όπως αυτούς που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη συγκεκριμένη τηλεοπτική παραγωγή.

Δες ακόμα:

Κάτι πάει πολύ λάθος με τον γιο της Taylor Schilling στο The Prodigy


featured image: Netflix