Δεν είναι στο Litchfield πια. Η ηθοποιός του Orange Is the New Black, Taylor Schilling πρωταγωνιστεί σε ένα ψυχολογικό θρίλερ που υπόσχεται να μη μας αφήσει να κοιμηθούμε τον Φεβρουάριο. Πρόκειται για το The Prodigy, του οποίου οι… προθέσεις είναι εμφανείς από το trailer. Η Schilling υποδύεται τη μητέρα (Sarah) του Miles, ενός πολύ έξυπνου μικρού παιδιού. Η Sarah όμως δεν απολαμβάνει τις χαρές της μητρότητας. Ο γιος της μεταλλάσσεται σε κάτι λίγο πιο δαιμονικό από ένα μικρό, γλυκό παιδάκι. Οι φαν των θρίλερ, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Φεβρουάριο για να μάθουν #WhatsWrongWithMiles. Η απάντηση μάλλον θα έρθει μαζί με σκηνές που θα μας κάνουν να κρυφτούμε πίσω από τη μπλούζα, τον διπλανό μας στο σινεμά ή τα ποπ κορν μας.

Τι πάει λάθος με τον Miles;

Σύμφωνα με το Deadline, η Sarah θα έρθει αντιμέτωπη με την παράξενη συμπεριφορά του γιου της, η οποία και θα δείχνει πως μια σκοτεινή και μάλλον υπερφυσική δύναμη τον έχει καταλάβει. Θα προσπαθήσει να εξερευνήσει τι ακριβώς προκαλεί αυτή του τη σκοτεινή συμπεριφορά. Φοβούμενη για την ασφάλεια της οικογένειάς της και ορμώμενη από το μητρικό ένστικτο και την αγάπη της για τον Miles. Θα αναγκαστεί να ψάξει απαντήσεις στο παρελθόν, παίρνοντας μαζί της και το κοινό σε μια άγρια διαδρομή. Κάπου που η γραμμή μεταξύ αντίληψης και πραγματικότητας είναι πολύ θολή.

screenrant.com

Ο σκηνοθέτης του The Prodigy, Nicholas McCarthy, πρόσφατα εξήγησε στο Entertainment Weekly πως οι fans της horror κουλτούρας θα πρέπει να περιμένουν πολλά από αυτή την ταινία:

Όταν κάθισα και διάβασα το σενάριο, για το πρώτο μισό, σκεφτόμουν: “Ουαου, αυτό είναι μια πραγματικά ενδιαφέρουσα και creepy και twisted εναλλαγή της evil kid υποκατηγορίας. Αλλά όταν το σενάριο έφτασε σε ένα σημείο που δε μπορούσα να πιστέψω, πήγα από το: “Ορίστε μια ταινία που νομίζω θα είναι cool”, στο “Ορίστε μια ταινία που πρέπει να γυριστεί”. Αφού το σημείο που ο Jeff Buhler οδηγεί την υπόθεση είναι πραγματικά απροσδόκητο.

Προς το παρόν, πάρε μια γεύση από το trailer:

Δες ακόμα:

11 δραματικές ταινίες για να δεις όταν δεν έχεις κέφια

Η Elle Fanning μεταμορφώνεται σε pop star για το Teen Spirit


featured image: Paste Magazine