Η Rooney Mara θα υποδυθεί την αγαπημένη Audrey Hepburn σε μια βιογραφική ταινία του Ιταλού σκηνοθέτη του «Call Me By Your Name», Luca Guadagnino.

Μέχρι τώρα οι λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές για το νέο project των Apple Studios είναι ότι το σενάριο υπογράφει ο δημιουργός του The Current War, Michael Mitnick.

Η Hepburn, μια από τις πιο διάσημες και εμβληματικές ηθοποιούς της γενιάς της, ανήκει στους EGOT, δηλαδή σ’ αυτούς που έχουν κερδίσει βραβεία Emmy, Oscar, Tony και Grammy.

Η Mara από την άλλη, έχει ήδη υπάρξει υποψήφια για δύο Όσκαρ για τους ρόλους της στην αμερικανική μεταφορά των «The Girl With The Dragon Tattoo» και «Carol». Πρόσφατα, ξαναβρέθηκε με την Cate Blanchett (συμπρωταγωνίστριά της στο Carol) στην τελευταία ταινία του Guillermo del Toro, Nightmare Alley.

Ο Luca Guadagnino είχε πολλά projects σε εξέλιξη παράλληλα με τη βιογραφική του ταινία για τη Hepburn, συμπεριλαμβανομένης της νέας ταινίας Bones & All με πρωταγωνιστή τον Timothée Chalamet και ένα remake του Lord Of The Flies.

Πιο πρόσφατα, ήταν στο τιμόνι της mini σειράς We Are Who We Are, μια ιστορία ενηλικίωσης στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Jack Dylan Grazer, Jordan Kristine Seamón, Chloé Sevigny και Francesa Scorsese.