Τα τελευταία δύο χρόνια, η Rebel Wilson κατόρθωσε και έχασε περίπου 35 κιλά, αλλά όπως ανέφερε σε συνέντευξη της δεν το είδαν όλοι γύρω της θετικά.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός, παραδέχτηκε πως η ομάδα της ανησυχούσε πως η απώλεια αυτών των κιλών (που η ίδια επιθυμούσε) θα επηρέαζε την καριέρα της.

Μάλιστα, όπως είπε στο BBC έλαβε «πολλές και ποικίλες αντιδράσεις» σχετικά με αυτή την αλλαγή στον τρόπο ζωής της. Η ομάδα της αρχικά δεν υποστήριξε την απόφασή της να χάσει βάρος.

«Δέχτηκα πολλές αντιδράσεις από τη δική μου ομάδα, εδώ στο Hollywood, όταν είπα: «Εντάξει, αυτή τη χρονιά θα κάνω κάτι για την υγεία μου. Νιώθω ότι πραγματικά θα μεταμορφωθώ σωματικά και θα αλλάξω τη ζωή μου», είπε η πρωταγωνίστρια του Pitch Perfect.

«Με ρώτησαν: Γιατί; Γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό; Επειδή κέρδιζα εκατομμύρια δολάρια ως το αστείο παχουλό κορίτσι».

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

Όμως η Rebel Wilson ήξερε ότι ήθελε να αναδιαμορφώσει τη σχέση της με το φαγητό, λέγοντας ότι ενώ ήταν άνετη με το βάρος της, ήξερε ότι οι διατροφικές της συνήθειες ήταν προβληματικές.

«Γνώριζα βαθιά μέσα μου ότι ορισμένες από τις συναισθηματικές διατροφικές συμπεριφορές που είχα δεν ήταν υγιείς. Όπως, δεν χρειαζόμουν μια μπανιέρα με παγωτό κάθε βράδυ», παραδέχτηκε.

«Χρησιμοποιούσα το φαγητό ως μούδιασμα των συναισθημάτων μου, που δεν ήταν ό,τι πιο υγιεινό».

Η Rebel Wilson έχει αναφέρει και παλαιότερα πως κατανοεί γιατί το κοινό έχει «εμμονή» με την απώλεια βάρους της, καθώς κάποτε και η ίδια έδωσε μεγάλη προσοχή στο παρόμοιο ταξίδι της Oprah Winfrey.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

Η Αυστραλή σταρ έχει επίσης αναφέρει ότι θέλει να επικεντρωθεί στην υγεία και τη φυσική της κατάσταση, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητές της να μείνει έγκυος.

«Έψαχνα για θέματα γονιμότητας και ο γιατρός μου είπε: «Λοιπόν, θα είχες πολύ περισσότερες πιθανότητες αν ήσουν πιο υγιής».

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

Η Wilson αρχικά αισθάνθηκε προσβεβλημένη που ο γιατρός της, της πρότεινε να χάσει βάρος επειδή πίστευε ότι ήταν «αρκετά υγιής», αλλά αφού το σκέφτηκε λίγο, συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αλλάξει για να κάνει οικογένεια.