Όταν το ξυπνητήρι σου χτυπάει το πρωί και αναγκάζεσαι να σηκωθείς από τη ζεστασιά του κρεβατιού σου, θέλεις κάτι που θα κάνει όλη αυτή την προσπάθεια να αξίζει. Γιατί λοιπόν να μην έρθει αυτή η αλλαγή από τη ντουλάπα σου; Η νέα συλλογή της Rebecca Taylor με θηλυκά κοστούμια μπορεί να σου χαρίσει την όρεξη που χρειάζεσαι.

https://www.instagram.com/p/Bu8jG7GBYYO/?fbclid=IwAR1lZV9PCnzP1m0RpiAoX2EKYj6sqBo3ZaFqIAQ7mQc99oUZM5z55_2XmnI

Η Rebecca Taylor γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ζηλανδία και γι’ αυτό συχνά πηγή έμπνευσης της είναι η φυσική ομορφιά του τόπου της. Έτσι δεν μας κάνει εντύπωση που ακόμη και τα κοστούμια που σχεδιάζει φαίνεται να έχουν μια αιθέρια κίνηση. Ακόμη και τα υφάσματα που επιλέγει, όπως το βαμβάκι, το λινό και το μετάξι μας φέρνουν στο μυαλό εικόνες άρρηκτα συνδεδεμένες με τη φύση.

https://www.instagram.com/p/BuGlIYMBgja/?fbclid=IwAR3S29cJJ8muPIZizpd41kLWml9tXzoRB666Dnb38sQ8Xe58lIXH_jKkxNk

Τα τελευταία χρόνια η σχεδιάστρια δραστηριοποιείται στο Παρίσι. Μία επιλογή που φαντάζει αναμενόμενη καθώς η πόλη του φωτός θεωρείται η επιτομή της κλασσικής κομψότητας στο χώρο της μόδας. Για τη νέα της συλλογή εμπνεύστηκε κυρίως από τις φωτογραφίες της Deborah Turbeville από τη δεκαετία του 70 και γενικότερα από το κλίμα που επικρατούσε στην Ευρώπη εκείνη τη δεκαετία.

https://www.instagram.com/p/BusWIAOBS07/?fbclid=IwAR0Iee-Cq9nqwQeyYSSsdm6qj_rBH1WK5gYe_QOfG8aO4UJ88flB7vjuIQI

Η σειρά Tailored by Rebecca Taylor περιλαμβάνει μπλουζάκια, παντελόνια, φούστες και mix-and-match σακάκια για κομψές εμφανίσεις . Θα σε κάνουν να περιμένεις με ανυπομονησία να πας στη δουλειά. Διακριτικά βολάν, γήινα χρώματα και σακάκια σε στρατιωτικό στυλ υπόσχονται να σε βάλουν πιο σύντομα στο κλίμα της άνοιξης. Θηλυκά αλλά δυναμικά κοστούμια που είναι κατάλληλα για κάθε μέρα στο γραφείο. Γιατί όχι και για μερικά σαββατοκύριακα που θα έχεις κάποια παραπάνω όρεξη;

https://www.instagram.com/p/BtWyHUDhEnN/?fbclid=IwAR0Iee-Cq9nqwQeyYSSsdm6qj_rBH1WK5gYe_QOfG8aO4UJ88flB7vjuIQI

Η σειρά υπόσχεται να σου δώσει λίγη χαρά στο γραφείο ειδικά αν χρειάζεσαι την καθημερινή σου “δόση” άνοιξης. Μία υπενθύμιση ότι τα λουλούδια θα αρχίσουν να ανθίζουν γρήγορα και δε θα χρειάζεσαι πια χοντρά μπουφάν και παλτό όταν θα φεύγεις αργά από το γραφείο.


featured image: StyleCaster