Η επιλογή σωστού στυλίστα μπορεί να μεταμορφώσει κάποια από το κορίτσι της διπλανής πόρτας στο next-big-thing. Θυμήσου τη Jennifer Lawrence το Dior της στη τελετή των Όσκαρ το 2012 ή τη Ruth Negga και όσα φόρεσε το 2016, όταν επικοινωνούσε την ταινία Loving. Έτσι, ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να αλλάξουν οι celebrities την εικόνα τους είναι να αλλάξουν στυλίστα.

Παρακάτω, έξι celebrities που άλλαξαν τους συνεργάτες τους και μαζί με αυτούς και το στυλ τους.


Gigi Hadid: Μόνη της -> Mimi Cuttrell

Ως νεαρή σταρ υποστήριξε πολύ θερμά τα jeans shorts και τα t-shirts. Όταν ένωσε τις δυνάμεις της με την ανερχόμενη Mimi Cuttrell (η οποία συνεργάζεται και με την Kaia Gerber), η Hadid αμέσως άλλαξε το καλιφορνέζικο, κοριτσίστικο στυλ της και έγινε λίγο πιο grunge και λίγο πιο ανδρόγυνο, σαν να πήγε πολλά βήματα μπροστά.

Jennifer Lawrence: Rachel Zoe -> Jill Lincoln και Jordan Johnson

H Jennifer Lawrence ξεκίνησε έχοντας στο πλευρό της την Rachel Zoe. Όταν οι συνεργάτες της Zoe, Jill Lincoln και Jordan Johnson αποχώρησαν η Lawrence πήγε μαζί τους. Το προηγούμενο old Hollywood glamour μετατράπηκε σε μοντέρνο και τα μαλλιά της ανανεώθηκαν σε ένα μακρύ κατάξανθο καρέ που απέσπασε πολύ θετική κριτική.

Michelle Williams: Leith Clark -> Kate Young

Η Michelle Williams πέρασε από την Leith Clark στην Kate Young περίπου 2012. Απευθείας οι εμφανίσεις της μετατράπηκαν απο θηλυκές σε κομψά edgy.

Mary-Kate and Ashley Olsen: Judy Swartz -> Μόνες τους

Η στυλίστρια Judy Swartz είναι υπεύθυνη για τις εμφανίσεις των Olsen με τα boho looks των αρχών των ’00s. Όταν το 2006 οι δίδυμες δημιούργησαν το δικό τους brand The Row διέκοψαν και τη συνεργασία με τη Swartz. Έκτοτε κάνουν το styling στον εαυτό τους επικεντρωμένες στις μονόχρωμες εμφανίσεις με επιμονή στο μαύρο. Μας αρέσουν πολύ περισσότερο.

Margot Robbie: Cristina Ehrlich -> Kate Young

Η Robbie την εποχή του Wolf of Wall Street συνεργαζόταν με την Cristina Ehrlich αποδεικνύοντας συχνά με τις εμφανίσεις της κλασικό, κομψό και νεανικό στυλ. Από όταν η ηθοποιός ξεκίνησε να συνεργάζεται με την Kate Young μεταμορφώθηκε, αποπνέοντας τη γοητεία ενός λαμπερού μοντέλου των ’90s. ‘Εκοψε τα μαλλιά της σε ένα μακρύ καρέ και πλέον είναι στα καλύτερά της.

Anne Hathaway: Rachel Zoe -> Penny Lovell -> Law Roach

H Hathaway πέρασε σχεδόν μία δεκαετία με στυλίστρια την αγαπημένη Rachel Zoe, αλλά οι δρόμοι τους χώρισαν όταν όλοι σχολίασαν τη λάθος θέση στις ραφές στο φόρεμα που φόρεσε η ηθοποιός στα Οscars του 2013. Στην πορεία η Hathaway συνεργάστηκε με την Penny Lovell με πρώτη εμφάνιση εκείνη στο Sundance Film Festival το 2014. Στο Met Gala του 2014 φορώντας ένα αξέχαστο χρυσό Ralph Lauren καταλάβαμε όλοι την αλλαγή που έχει έρθει σε σχέση με το κλασικό ροζ φόρεμα του 2013. Στα μέσα του 2018 η Hathaway προσέλαβε τον Law Roach, κριτή στο America’s Next Top Model, οποίος συνεργάζεται επίσης με τη Zendaya και τη Celine Dion. Από τότε έχει παραμείνει στο κλασικό και κάπως σέξι στυλ όπως η εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες με το φόρεμα του οίκου Elie Saab.