Κατερίνα Τοκατλίδου: Πάνω στην εξέλιξη για μαθηματικός επιστήμονας! Αυτό που ακούσατε! Αλλά και τι έγινε; Τρελαίνομαι για την μόδα, την φωτογραφία και γενικά όλο το πακέτο. Μου αρέσει ο κόσμος των βιβλίων, τα μαγευτικά μέρη και.. το καλό φαγητό.. Δεν μου αρέσουν τα φρούτα και το πρωινό ξύπνημα!

63_Fotor_Collage (Custom)

Clothes: Ότι με κάνει να νιώθω άνετη και όμορφη με το σώμα μου! Αυτό σημαίνει ότι θα βρεις τα πάντα στην ντουλάπα μου. Από μια στενή μαύρη φούστα σε business look, μέχρι την -τρία νούμερα- μεγαλύτερη φόρμα.

Shoes: Σπορ! Εκείνα τα ωραία, τα μαύρα που είναι για τρέξιμο;; Ακριβώς εκείνα! Αλλά είδες και εκείνες τι ωραίες τις γόβες στην βιτρίνα; Μόλις τις αγόρασα! Που θα τα βάλω όλα αυτά τα παπούτσια;

Beauty: Λίγη πούδρα, λίγο ρούζ σε μια πολύ απαλή απόχρωση του ροζ, Mascrara, τέλος! Αχ η τελευταία πινελιά.. το αρωμά μου! (Annayake AN’NA Spray, EdP). Ίσως που και που λίγη ενυδατική κρέμα.. Είναι και εκείνη η εποχή που κάνει κρύο.

Food: Εδώ είμαστε! Από που να αρχίσω και που να τελειώσω; Κυρίως ότι είναι καλά μαγειρεμένο. Και ότι είναι της μαμάς.. (Γειά σου ρε μάνα!) Και τα γλυκά.. Καρυδόπιτα με σοκολάτα, βάφλες (δεν ξέρω τι με έπιασε με αυτές τον τελευταίο καιρό). Και όλα, μα όλα που έχουν την παραμικρή σχέση με σοκολάτα!

Books: Τρόμαξα, γέλασα, ανατρίχιασα, αγχώθηκα, ερωτεύτηκα. Μα δύο με κράτησαν τα τελευταία πέντε χρόνια ξύπνια μέχρι τις τέσσερις το πρωί για να τα τελειώσω!

Το πρώτο: Θεοί και Φύλακες της Γεωργία Κακαλοπούλου Το δεύτερο: Το λάθος αστέρι του John Green ”Thats the thing about the pain.. It demands to be felt..” *κλάμα*

Travel: Ένα εισιτήριο για τον γύρο του κόσμου σε 80 μέρες. Δέχομαι και για παραπάνω.. Αλλά Βενετία; Βενετία είσαι ο πρώτος μου σταθμός. Καραιβική, θα είσαι ο τελευταίος.. για να ξεκουραστώ λιγάκι.

Το be me: Τυλιγμένη με μια μαλακή κουβέρτα, χαμένη μέσα σε μαξιλάρια, τα πιο βολικά ρούχα που έχω. Μία κούπα με κάτι ζεστό.. Το βιβλίο, ο υπολογιστής μου και εγώ! *forever in love*

Motto: Remember why you started!