Η Ράνια Κωστάκη, παράλληλα με την αγάπη της για τη μουσική και το ραδιόφωνο (την ακούμε κάθε πρωί στον Sfera 102.2 μαζί με το Γρηγόρη Αρναούτογλου και το Γιώργο Λιανό), αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της συλλογή ρούχων και να διασχίσει και τα μονοπάτια της μόδας και του σχεδίου. Στην χειμερινή συλλογή, το βασικό στοιχείο της ήταν το μαύρο. Τώρα, όμως, στη νέα συλλογή βλέπουμε πολύ χρώμα, floral φούστες και φορέματα σε διάφορα γεωμετρικά σχέδια.

Πώς αποφασίσατε ότι θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας συλλογή ρούχων και να μπείτε ενεργά στο χώρο του σχεδιασμού;

Ήταν κάτι που με προέτρεψαν οι φίλοι μου να κάνω και μάλιστα επέμεναν για αυτό! Προφανώς κάτι παραπάνω είχαν εντοπίσει σε αυτά που φόραγα μιας και τα περισσότερα είναι δικές μου δημιουργίες! Το γεγονός ότι έχω περάσει στην Καλών Τεχνών σαφώς και βοήθησε πολύ σε όλη αυτήν την προσπάθεια.

rania kostaki collection

Πώς θα χαρακτηρίζατε τη νέα spring/summer σας συλλογή; Tί πρωτοστατεί;

Η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι αποτελείται κατά το μεγαλύτερο της μέρος από φορέματα, κυριαρχεί το χρώμα και η ευκολία στο συνδυασμό τους όπως και στις ώρες που αυτά μπορεί η κάθε μια από μας να τα φορέσει, είναι ρούχα που μπορούν να συνδυαστούν με ένα φλατ ή ακόμα και με ένα ψηλοτάκουνο πέδιλο!

Στην ήδη υπάρχουσα συλλογή φαίνεται ότι σχεδόν όλα τα ρούχα είναι σε χρώμα μαύρο. Αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στυλ;

Το μαύρο είναι ένα χρώμα που γενικά με εκφράζει πολύ και δεν έχει να κάνει με τον χαρακτήρα αλλά με την ισορροπία που δημιουργεί σε μια γκαρνταρόμπα, η black line σειρά αποτελείται από οδηγούς που θα επαναληφθούν και την επόμενη σεζόν μιας και είναι κομμάτια που θα τα χαρακτήριζα all time classic!

rania kostaki collection1

Aν και είναι νωρίς ακόμα, αφού η παρουσίαση της συλλογής έγινε το Δεκέμβριο, ποιες είναι οι εντυπώσεις του κόσμου σε αυτό το νέο ξεκίνημα;

Ο κόσμος αγκάλιασε πολύ ζεστά την προσπάθεια μου αυτή και τον ευχαριστώ. Μάλιστα να σας πω ότι από τις παραγγελίες που δεχόμαστε όσο κι αν μας ξάφνιασε, το αντρικό κοινό καταλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αυτών.

Πώς θα μπορούσε κανείς να παραγγείλει τα ρούχα της συλλογής σας;

Αν κάποιος θέλει να τα δει και να παραγγείλει τότε μπορεί να επισκεφτεί το raniakostaki.gr!

rania kostaki collection2 To Savoir Ville σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις την παραπάνω floral φούστα από τη νέα συλλογή της Ράνιας Κωστάκη και να την συνδυάσεις με την ανοιξιάτική σου διάθεση!! Κάνε like εδώ και εδώ, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 30 Απριλίου στις 12.00 και διεκδίκησε την υπέροχη φούστα!

Νικήτρια: Στρατούλη Ελένα