Το τελευταίο διάστημα, κάπως όλοι βολευτήκαμε με τα marble και τα ombre nails, και δεν υπήρχε έμπνευση για κάτι περαιτέρω. Αν σκεφτείς μάλιστα ότι τα κέντρα αισθητικής παραμένουν κλειστά, αρκεστήκαμε σε πολύ απλά χρώματα και σχέδια. Ωστόσο, η εμφάνιση του νέου trend που ακούει στο όνομα Rainbow Opal, θα σε κάνει να ανυπομονείς να επισκεφθείς άμεσα τη nail artist σου.

Τα Rainbow Opal νύχια θα τα αγαπήσεις γιατί είναι λαμπερά και απλά ταυτόχρονα

Υπάρχει κι ένας άνθρωπος που μπορείς να ευχαριστήσεις για τη δημιουργία αυτού του νέου σχεδίου στα νύχια. Συγκεκριμένα, η Isabel May, είναι μία nail artist, Υoutuber και δημιουργός περιεχομένου από την Αγγλία. Όπως κι εμείς, έτσι κι εκείνη είχε αρκετό ελεύθερο χρόνο στο σπίτι μιας και δε μπορούσε να δουλέψει κανονικά. Θέλησε, λοιπόν, να πειραματιστεί με διαφορές υφές, σχέδια και χρώματα χωρίς απαραίτητα να έχει στο μυαλό της ότι θα δημιουργήσει κάτι νέο.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Isabel May (@isabelmaynails)

Δοκιμάζοντας διάφορα προϊόντα σε πολλές στρώσεις, κατέληξε να δημιουργήσει ένα σχεδόν μαγικό σχέδιο. Το Rainbow Opal είναι ίσως ο καταλληλότερος τίτλος που μπορεί να το χαρακτηρίσει. Κι αν σου φαίνεται κάτι αρκετά περίπλοκο σαν σχέδιο, η Isabel May απομυθοποίησε τη διαδικασία.

To κλειδί για τα Rainbow Opal νύχια είναι τα διαφορετικά foils

Σύμφωνα με την Isabel May, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα έντονο gel χρώμα ως βάση κι από πάνω δύο διαφορετικά foils που δημιουργούν την εικόνα του κέλυφους ενός κοχυλιού. Πρόκειται για μία απλή, αλλά μοναδική τεχνική που δε μπορεί να επιτευχθεί αν προσπαθήσει κανείς να το ζωγραφίσει στο χέρι.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Isabel May (@isabelmaynails)

Αν, λοιπόν, έχεις τα απαραίτητα σύνεργα στο σπίτι μπορείς άμεσα να δοκιμάσεις να κάνεις τα νύχια σου Rainbow Opal. Διαφορετικά, θα περιμένεις υπομονετικά αποθηκεύοντας τις αγαπημένες σου φωτογραφίες ώστε να τις δείξεις στη nail artist σου όταν ξαναβρεθείτε.

 featured image: Isabel May | Instagram