Μοντέλο, μουσικός, ηθοποιός. Αν ρωτούσε κανείς τον Raff Law να βάλει σε μία σειρά κατάταξης αυτές τις ιδιότητες, μάλλον θα του ήταν αρκετά δύσκολο να αποφασίσει, ειδικά όταν καταφέρνει να τα κάνει όλα εξίσου καλά. Κοιτώντας τον είναι σχεδόν αδύνατον να μην συνειδητοποιήσεις ότι πρόκειται για τον γιο του Jude Law και της Sadie Frost. O ίδιος, όμως, φαίνεται πρόθυμος να χαράξει τη δική του πορεία στις τέχνες με τις οποίες καταπιάνεται.

Κοιτάζοντας τον Raff Law, νομίζεις ότι βλέπεις τον Jude Law πριν περίπου 20 χρόνια

Οι δυο τους φέρουν μία εξαιρετική ομοιότητα την οποία είναι δύσκολο να προσπεράσεις. Ωστόσο, όσο κολακευτικό κι αν είναι αυτό για τον Raff στις δουλειές του, ο ίδιος έχει προσπαθήσει πολύ να ανεξαρτητοποιηθεί. Φέτος, λοιπόν, συμμετείχε στην πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, με τίτλο Twist. Πρόκειται για μία ταινία που αφορμάται από την κλασική ιστορία του Oliver Twist και της δίνει μία νέα ματιά. Σε αυτή, ο Raff Law είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ συμμετείχαν επίσης ο Sir Michael Caine και η Rita Ora. Παρά τα πολλά υποσχόμενα ονόματα, η βρετανική παραγωγή δεν κατάφερε να κερδίσει τους κριτικούς κι έτσι αν αναζητήσεις τα reviews, μάλλον θα απογοητευτείς.

Η σειρά Masters of the Air έρχεται να γεμίσει το κενό που άφησε το Twist

Θα ήταν κρίμα ο Raff Law να αφήσει την ερμηνεία του στο Twist να τον ορίζει. Έχουμε δει μάλιστα στην μικρού μήκους ταινία που έκανε με τον πατέρα του, ότι είναι πολύ καλύτερος από αυτό. Έτσι, τα νέα δεν άργησαν να έρθουν. Από τους δημιουργούς της σειράς Band of Brothers, έρχεται η σειρά Masters of the Air με φόντο τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Εκεί μαζί με τον Raff Law, θα δούμε επίσης και τους νέους ηθοποιούς Austin Butler και Calum Turner. Η μίνι-σειρά ακολουθεί την πραγματική ιστορία των στρατιωτών που βρίσκονταν μέσα στο βομβαρδιστικό αεροσκάφος γνωστό ως Flying Fortress και πάλεψαν για τη ζωή τους ενάντια στις γερμανικές δυνάμεις της εποχής.

Πέρα από όλα αυτά, ο Raff Law μέσα στην καραντίνα βρήκε την ευκαιρία να δημιουργήσει μαζί με την μπάντα του

Πρόκειται για τους Outer Stella Drive που πρόσφατα κυκλοφόρησαν και τον single We Need a Beach. Όπως και να’χει, όμως, εμείς εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε να δούμε τον νεαρό καλλιτέχνη να αποφασίσει να συμμετάσχει σε μία ταινία σαν το The Holiday. Όχι για την καριέρα του, αλλά για εμάς που μας λείπουν τέτοιες ερμηνείες από τον Jude Law.

featured image: Sky TV