Αφού ξεπεράσαμε τον χαμό που έγινε πριν λίγο διάστημα στο Tik Tok με τη συνταγή του Feta Baked Pasta έρχεται άλλο ένα πιάτο που γίνεται viral μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Αυτό είναι το Pasta Cake, το οποίο έχει ήδη σχεδόν 12 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 20 χιλιάδες σχόλια. Τη συνταγή αυτή μοιράστηκε μαζί μας η ΤikToker Αnna Rothfuss και η ονομασία που της έδωσε όταν τη δημιούργησε ήταν ”honeycomb pasta cake”.

@bananalovesyoutooThis honeycomb pasta is so good!! 🍝 ##fyp ##foryou ##foryoupage ##pasta ##cookinghacks ##yum♬ original sound – Anna Rothfuss

Τι θα χρειαστείς για να τη φτιάξεις;

  • Ριγκατόνι
  • Κιμά
  • Σάλτσα ντομάτας
  • Τυρί τριμμένο
  • Τυρί σε κομματάκια

Πάρε ένα στρογγυλό ταψί με τσέρκι, τοποθέτησε μέσα τα ριγκατόνι όρθια και τα γέμισέ τα με τα κομματάκια τυρί, δημιουργώντας την εικόνα μια κηρήθρας (τώρα καταλαβαίνεις τη λέξη honeycomb;). Άδειασε από πάνω τους δύο βαζάκια με έτοιμη σάλτσα ντομάτας και τον κιμά που ήδη έχεις μαγειρέψει. Στο τέλος ρίξε από πάνω τους αρκετό τριμμένο τυρί και βάλε το ταψί στον φούρνο.

Το συγκεκριμένο πιάτο έχεις δεχτεί και κριτικές όπως ”θεϊκό” αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια, με κυριότερο το ότι ίσως είναι υπερεκτιμημένο.

Μια δοκιμή όμως θα σε βοηθήσει να έχεις τη δική σου άποψη!

featured photo: @rita.sav