Γνωρίζεις κάποιον που σου αρέσει και ενθουσιάζεσαι. Είσαι έτοιμη να του το πεις. Μη σου πω να βγεις στο μπαλκόνι και να αρχίσεις να φωνάζεις. Οι φίλοι σου πάντως θα το μάθουν σίγουρα.

Αλλά τώρα έρχεται το δύσκολο κομμάτι. Πώς μπορείς να το πεις σε αυτόν τον κάποιον που σου αρέσει χωρίς να τον φρικάρεις;

Θα ήταν τέλειο αν το αγόρι ή το κορίτσι αυτό μπορούσε να διαβάσει το μυαλό σου και να τα καταλάβαινε όλα;

Εφόσον όμως είναι κάπως δύσκολο το να διαθέτει τηλεπαθητικές ιδιότητες, υπάρχουν άλλοι λεκτικοί τρόποι που γυναίκες και άντρες χρησιμοποιούν όλα αυτά τα χρόνια για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

Να πώς θα πεις σε ένα αγόρι ή ένα κορίτσι που σου αρέσει χωρίς να το φρικάρεις.

Κάνε ένα φιλικό eye contact

Όταν σου αρέσει κάποιος, δεν υπάρχει κάτι πιο φυσιολογικό από το να θες να τον κοιτάξεις. Η οπτική επαφή είναι ένα καθαρό σημάδι έλξης, σχεδόν από τότε που δημιουργήθηκε ο κόσμος.

Το φιλικό eye contact κρατάει περισσότερο από μια στιγμή. Δίνει μια περίεργη αίσθηση, που σου επιτρέπει να κρατήσεις το βλέμμα σου χωρίς αυτό φαίνεται creepy.

Ένα βασικό κόλπο για να καταλάβει κάποιος ότι σου αρέσει, είναι να του το δείξεις και όχι απαραίτητα να του το πεις. Η οπτική επαφή είναι ένας τέλειος τρόπος να περάσεις το μήνυμά σου ενώ διατηρείς έναν αέρα μυστηρίου. Κάτι που λατρεύουν και οι άντρες και οι γυναίκες.

Δείξε τα δόντια σου

Το επόμενο εργαλείο είναι ένα μη λεκτικό tool, επίσης. Ναι, το χαμόγελό σου. Είναι by far ο πιο εύκολος τρόπος να πεις σε κάποιον ότι σου αρέσει. Είναι βέβαια είναι και ένα δείγμα ευτυχίας.

Έχει περάσει καιρός από τις εποχές που η μπλαζέ, ξινή έκφραση θεωρούταν ελκυστική. Το χαμόγελό σου δίνει σίγουρα το πράσινο φως για φλερτ.

Γέλα μαζί του

Το να μοιραστείς ένα γέλιο με κάποιον είναι ένας τέλειος τρόπος να δείξεις σε κάποιον ότι σε ελκύει. Κάτι άλλο που επίσης δουλεύει είναι να του/της κάνεις ένα κομπλιμέντο.

Δεν χρειάζεται να είσαι σοβαροφανής, ειδικά όταν φλερτάρεις. Μπορείς να αναφέρεις κάτι από που έκανε και σου έφτιαξε τη μέρα ή τέλος πάντων κάνε σαφές ένα χαρακτηριστικό που εκτιμάς σε εκείνον.

Δες ακόμα:

Τα μαθήματα που μου έδωσε η πιο πρόσφατη χυλόπιτα


featured image: Astroligion
Πηγή: yourtango.com