Είναι επίσημο. Έχουμε πάθει μια μικρή εμμονή με το πιο αγαπημένο χειμερινό ύφασμα. Ναι, μιλάμε για το βελούδο. Ακολουθούν εφτά τρόποι να το υιοθετήσεις στον χώρο σου.

Διακοσμητικά μαξιλάρια

Thetbbs
 

Η μικρότερη δυνατή προσπάθεια μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο σαλόνι σου.

Υπνοδωμάτιο

Βελούδινο πάπλωμα και μαξιλάρια. Αλήθεια, μπορείς να βρεις κάτι πιο cozy και διακοσμητικά updated;

Καναπές

Ένας μεγάλος, γωνιακός καναπές, σε πράσινη απόχρωση είναι μια επένδυση που θα μπορούσε να δώσει πολλά στη διακόσμηση του σαλονιού σου.

Βέβαια και ένας διθέσιος για το μικρό διαμέρισμά σου μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αν αλλαγή καναπέ σου φαίνεται too much, μπορείς να αλλάξεις το ριχτάρι εκείνου που ήδη έχεις. Μπορείς να ξεφύγεις όσο θέλεις χρωματικά.

Κουρτίνες

Δημιούργησε χρωματική αντίθεση προσπαθώντας όσο λιγότερο γίνεται. Ο τρόπος; Επένδυσε σε βελούδινες κουρτίνες σε μια απόχρωση που είναι εντελώς “κόντρα” με τη χρωματική παλέτα που έχεις επιλέξει για το χώρο σου.

Πολυθρόνα

Με μια βελούδινη πολυθρόνα μπορείς να μεταφέρεις όλο το hype του mix & match στο σαλόνι του σπιτιού σου. Γιατί όχι και στο υπνοδωμάτιό σου;

Καρέκλες

Δώσε Gatsby αισθητική στην τραπεζαρία σου επιλέγοντας βελούδινες καρέκλες. Αν έχεις πιο δημιουργική διάθεση, μπορείς να μεταποιήσεις αυτές που ήδη έχεις, φτιάχνοντας κάτι εντελώς δικό σου και μοναδικό από την αρχή.

Φωτογραφίες: Pure Wow Featured image: The Interior Editor