Σε κανέναν δεν αρέσει να καβγαδίζει με το άλλο του μισό (εκτός κι αν είσαι Παρθένος, αλλά ας το αφήσουμε αυτό για μετά). Το ενδιαφέρον κομμάτι όμως σύμφωνα με την αστρολογία είναι το ότι κανείς δεν μαλώνει με τον ίδιο τρόπο. Κάθε ζώδιο εκφράζει το θυμό και τις άμυνές του με διαφορετικό τρόπο. Το πώς τα διαχειρίζεται όλα αυτά έχει ενδεχομένως να κάνει και με το αστρολογικό background του.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ένας Κριός κάνει χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και είναι πάντα έτοιμος να “σκοτώσει”. Δεν υπάρχουν συμβιβασμοί. Αν ο σύντροφός σου είναι Κριός θα σε ισοπεδώσει λεκτικά, ακόμα κι αν έχεις δίκιο.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ένας Ταύρος δεν θέλει να μπλέκεται σε καβγάδες. Προτιμάει να είναι σε μια ήρεμη ιστορία αγάπης, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Όταν όμως “βάλει την κουλούρα” γίνεται ύπουλος, προσβλητικός, άδικος και δεν σέβεται κανένα όριο.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ένας Δίδυμος δεν κερδίζει ποτέ. Σε μια διαφωνία ή έναν καβγά, θα καταλάβεις ότι δεν το προσπαθεί καν. Αυτό συμβαίνει γιατί μέσα του σε αγνοεί μέχρι εκεί που δεν πάει. Δεν τον νοιάζει να κερδίσει, αλλά το να σταματήσεις να μιλάς.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος δεν καβγαδίζει, γκρινιάζει. Αν ποτέ μαλώσεις με κάποιο σύντροφο που είναι Καρκίνος, να ξέρεις ένα πράγμα: Θα χάσεις, γιατί δεν θα αντέξεις την κυκλοθυμία και τα μούτρα του συντρόφου σου.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αν μπορούσε ένας Λέοντας να κάνει ένα βήμα πίσω και να παρακολουθήσει την παράσταση “μαλώνοντας με τον σύντροφό μου”, θα ήταν πραγματικά περήφανος για τον εαυτό του. Θα συνέχιζε και για δεύτερο γύρο. Την επόμενη φορά που θα καβγαδίσεις με τον Λέοντα σύντροφό σου, παρατήρησε πώς κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη όσο καβγαδίζετε.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Για έναν Παρθένο, δεν υπάρχει ζωή χωρίς καβγάδες. Οπότε αν ο σύντροφός σου είναι Παρθένος ετοιμάσου για καβγάδες κάθε ώρα και κάθε λεπτό της ημέρας… Και της νύχτας. Για να μην αναφέρω πόσο του αρέσει να λογομαχεί. Που σημαίνει ότι για αυτόν, μια μέρα με καβγάδες είναι μια ευτυχισμένη μέρα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Θα αναρωτιέσαι γιατί ο Ζυγός σύντροφός σου δεν καβγαδίζει ποτέ, ή γιατί κάνει πάντα πίσω. Δεν κάνει πίσω. Αυτό που κάνει είναι ότι χρησιμοποιεί το απόλυτο όπλο του: Την παθητικά-επιθετική συμπεριφορά. Μην περιμένεις να καβγαδίσεις με έναν Ζυγό, γιατί πολύ απλά θα βαρεθείς.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, οι Σκορπιοί σιχαίνονται τους καβγάδες. Η επιθετικότητας και η ανάγκη για “πόνο” χορταίνει με τον έλεγχο που μπορούν να ασκήσουν. Ένας καβγάς δεν είναι κάτι που μπορούν να ελέγξουν, οπότε το να μαλώνεις μαζί τους είναι σαν να χοροπηδάς μαζί τους στο κρεβάτι. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν καβγά. Όχι αν δεν βεβαιωθούν ότι θα βάλεις τα κλάματα στο τέλος.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ένας Τοξότης μπορεί να γίνει ταυτόχρονα αγριάνθρωπος αλλά και φοβητσιάρης και σίγουρα θα σε αποτρέψει από το να καβγαδίσετε. Το γιατί; Αν αφήσει τις σκέψεις του ελεύθερες, μιλάμε για την Αποκάλυψη στη σχέση. Ένας Τοξότης παρά είναι καλός στα λόγια για να καβγαδίσει, και το ξέρει καλά. Γι’ αυτό και δεν μιλάει καθόλου κατά τη διάρκεια του καβγά.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Δύσκολα μαλώνεις με έναν Αιγόκερω, μιας και είναι έξυπνος και σνομπ ταυτόχρονα. Για να μαλώσεις με έναν Αιγόκερω πρέπει πρώτα να τον προσβάλεις, να τον περιφρονήσεις ή να τον χτυπήσεις απαξιωτικά στην πλάτη. Μπορεί όλα αυτά να μην έχουν κάποιο νόημα, αλλά πληγώνεις τον εγωισμό του.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ένας καβγάς με έναν Υδροχόο πάει κάπως έτσι: Λέει τι σκέφτεται, είναι αδιάφορος και ανώριμος. Και μετά μαλώνετε χωρίς προηγούμενο, γιατί δεν αντέχεις το πόσο αδύναμα είναι τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί. Και έτσι κερδίζεις και μαθαίνεις.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Μιλάμε για μια παθητικά-επιθετική θεατρική παράσταση κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού καβγά. Με την πρώτη ευκαιρία το γυρίζει σε κλάμα. Γι’ αυτό ετοιμάσου να χάσεις την ψυχραιμία σου σε κάθε λέξη που θα την ακολουθεί ένας λυγμός.

Πηγή: popsugar.com


featured image: Unsplash| Kayla Harris