Έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από το τέλος της έβδομης (και συντομότερης από τις υπόλοιπες) σεζόν του Game of Thrones. Η αγωνία των φανατικών της σειράς είναι κάτι περισσότερο από μεγάλη. Χωρίς κανένα στοιχείο, ούτε καν για την ημερομηνία της πρεμιέρας (παρά μόνο έναν ασαφή προσδιορισμό ότι θα γίνει μέσα στο 2019) αυτό που μπορούν να κάνουν είναι απλά να περιμένουν.

Η πρώτες σκηνές του 8ου κύκλου του Game of Thrones

Για καλή τους τύχη, το Entertainment Weekly, έδωσε στη δημοσιότητα μερικά στοιχεία για το ξεκίνημα της 8ης και τελευταίας σεζόν. Ο κύκλος αρχίζει ως εξής: “Ανοίγει στο Winterfell με ένα επεισόδιο που περιέχει αρκετές αναφορές στα προηγούμενα. Αλλά και στη γενικότερη πλοκή της σειράς“, αναφέρει το EW. “Αντί να φτάσει η πομπή του βασιλιά Robert’s, βλέπουμε να φτάνει η πομπή της Daenerys και του στρατού της. Αυτό που ακολουθεί είναι μια συγκλονιστική και τεταμένη ανάμειξη χαρακτήρων – μερικοί από τους οποίους δεν έχουν συναντηθεί ποτέ προηγουμένως και πολλοί από αυτούς έχουν βρώμικο παρελθόν. Και όλα αυτά γίνονται ενώ όλοι προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την αναπόφευκτη εισβολή του Στρατού των Νεκρών.” Και κλείνει αναφέροντας: “Η Sasha δεν είναι και πολύ ενθουσιασμένη με το όλο θέμα της Daenerys. Συγκεκριμένα δεν της άρεσε και πολύ το γεγονός ότι ο Jon γονάτισε στη νέα του Targaryen αγαπημένη. Τουλάχιστον όχι στην αρχή.”

HBO

Αυτά είναι όσα ξέρουμε. Μπορούμε να φανταστούμε, όμως, ότι η παρουσία του Jamie “θα ανάψει φωτιές” και αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Και κάπως έτσι η αναμονή για τον επόμενο κύκλο αυξάνεται αντί να μειώνεται και μοιάζει πιο αφόρητη από πριν.

Το μικρό teaser της όγδοης σεζόν του Game of Thrones έχει προκαλέσει ανυπομονησία στους φαν


featured image: Harper’s Bazaar