Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάποιου είδους ανασφάλεια. Μπορεί να είναι σχετικά με την εξωτερική μας εμφάνιση, τον χαρακτήρα μας ή τις ικανότητές μας. Και ο καθένας προσπαθεί να διαχειριστεί αυτές τις ανασφάλειες με τον δικό του τρόπο. Για αυτό και εδώ θα δεις το πώς αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο τις δικές του ανασφάλειες.

Κριός

Ο Κριός κρύβει καλά τις ανασφάλειες του και δείχνει σε όλες ότι έχει τρομερή αυτοπεποίθηση.

Ταύρος

Οι περισσότερες ανασφάλειες του Ταύρου σχετίζονται με την εξωτερική του εμφάνιση. Για αυτό προσπαθεί να τις καλύψει κάνοντας ό,τι τον κάνει να νιώθει πιο όμορφος.

Δίδυμος

Απλά αγνοεί τις ανασφάλειες του και απασχολεί το μυαλό του πράγματα που πιστεύει πως έχουν περισσότερη αξία.

Καρκίνος

Αναστατώνεται πολύ όταν βγαίνουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειές του. Μπορεί να κλαίει για ώρες, μόνος στο σπίτι του.

Λέων

Έχει εμμονή με την εξωτερική του εμφάνιση και την εικόνα του. Μπορεί να ασχολείται ακόμη και όλη την ημέρα προκειμένου να βγάλει μια φωτογραφία που να τον κολακεύει.

Παρθένος

Το ”όπλο” του Παρθένου είναι το χιούμορ. Οπότε όποια και εάν είναι η ανασφάλεια του την ξεχνάει μέσα από τον αυτοσαρκασμό.

Ζυγός

Ένας Ζυγός δεν θα ασχοληθεί ποτέ με κάτι που τον κάνει να νιώσει ανασφάλεια. Προτιμάει να επικεντρώνεται στο να γίνει καλύτερος.

Σκορπιός

Υπάρχουν ελάχιστα πράγματα και καταστάσεις που θα ”ξυπνήσουν” τις ανασφάλειες του Σκορπιού. Όταν όμως συμβεί αυτό, θα αποσυρθεί για να σκεφτεί τι ακριβώς νιώθει και να επιστρέψει πιο ισχυρός.

Τοξότης

Ο Τοξότης μισεί τις ανασφάλειες του. Είναι αυτές που τον κάνουν να κλείνει τα μάτια του και να μην μπορεί να δει καθαρά καμία από τις καλές του ιδιότητες.

Αιγόκερως

Ότι δεν αρέσει στον Αιγόκερω το διορθώνει. Έτσι αλλάζει και οτιδήποτε τον κάνει να αισθάνεται ανασφαλής.

Υδροχόος

Έχει τόσο καλή σχέση με τον εαυτό του αλλά και με τους γύρω του που σχεδόν τίποτα δεν τον ανησυχεί. Γνωρίζει καλά πως ο καθένας έχει τον δικό του ορισμό για την ομορφιά.

Ιχθύς

Ένας Ιχθύς διαμαρτύρεται συνεχώς για τις ανασφάλειές του και ταυτόχρονα ζητάει από όλους φιλοφρονήσεις.