Η μεγάλη ημέρα για τις Ψηφιακές Γειτονιές πλησιάζει και πλέον όλοι, γνωστοί και φίλοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τη φετινή διοργάνωση. Κάποιοι από αυτούς συμμετείχαν και πέρυσι, αλλά κυρίως πρόκειται για νέους φίλους της εκδήλωσης, γεγονός που αν μη τι άλλο μας χαροποιεί ιδαίτερα. Η προσθήκη της ημέρας των workshops μπορεί να μην έχει γίνει απόλυτα ξεκάθαρη σε πολλούς φίλους που ενδιαφέρθηκαν στο άκουσμα της εκδήλωσης.

HOW TO CREATE A BLOG
 • Φέτος δίνουμε την ευκαιρία αποκτώντας ένα εισιτήριο των 30,00 Ευρώ να κατοχυρώσεις την είσοδό στην εκδήλωση και για τις δύο ημέρες. Η πρώτη ημέρα, είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε workshops, ενώ η δεύτερη σε πολλές πολλές ενδιαφέρουσες ομιλίες ανθρώπων που έχουν αφήσει το δικό τους ιδιαίτερο ψηφιακό σημάδι στις γειτονιές του διαδικτύου και που μαζί τους θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε το αύριο που έρχεται, το αύριο στο οποίο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας.
 • Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας μιλήσουμε σε α’ πρόσωπο, σε όλους εσάς τους φίλους που σας προσέλκυσε ο τίτλος και βρεθήκατε σε αυτό εδώ το link.
 • ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ BLOG
 • Εσύ δεν ήθελες να δημιουργήσεις Blog για να μπορείς να παρουσιάσεις τις χειροτεχνίες σου, τις φωτογραφίες σου, τις συνταγές σου; Εσύ δεν ήθελες να αποκτήσεις Blog για να μπορείς επιτέλους να γράψεις τις μικρές ιστορίες σου που χρόνια τώρα έχεις «θάψει» μέσα στο μικρό σου σημειωματάριο που κρύβεται καλά καιρό τώρα μέσα στο συρτάρι; E λοιπόν την ημέρα των workshops μη χάσεις τον Γιάννη Τσατσάκη που εργάζεται στο papaki.gr – πίστεψέ με σίγουρα θα θέλεις να τον ακούσεις – το όνομά του είναι συνώνυμο του «wordpressman” στον κύκλο του.
 • Και άντε και βρήκες το όνομα που σου ταιριάζει και το απέκτησες το πολυπόθητο blog με τη βοήθεια του Γιάννη. Δεν θα θέλεις τώρα να ενημερωθείς για τον πιο αποδοτικό τρόπο να το προβάλεις κάνοντας χρήση όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media); Δεν θέλεις να μάθεις πως θα μπορέσεις να αποκτήσεις αναγνωστικό κοινό; Θέλεις να γράφεις και να το διαβάζεις μόνος σου; Ε λοιπόν ο Τάσος Βελιάδης από τη Socialab θα είναι εκεί για να σε καθοδηγήσει. Να απαντήσει όλες τις πιθανές ερωτήσεις σου και να σε συμβουλεύσει.
 • Δεν είναι τυχαίος… Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην OnLine Διαφήμιση και σε καμπάνιες μέσα από τα social media με ευρύ και απαιτητικό πελατολόγιο.
 • ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ BLOG
 • Έχεις ήδη το Blog σου μερικούς μήνες/χρόνια. Θέλεις να βελτιώσεις την αισθητική του προσθέτοντας δικές σου φωτογραφίες που να αξίζει κανείς να τις μοιραστεί; Η Μόνικα Κρητικούεπαγγελματίας φωτογράφος θα σου δείξει το δρόμο. Τεχνικές φωτογράφισης καιεπεξεργασίας, επιλογή φωτογραφιών και χρήση στο Blog σου.
 • Και να σου θυμίσω και εκείνο το μόνιμο άγχος μήπως καταφέρεις να έχεις και ένα κάποιο αντίκρισμα από το Blogging. Είσαι έτοιμος όμως να παρουσιάσεις το Blog σου σε μία εταιρεία ή σε μια διαφημιστική ή PR εταιρεία με τον σωστό τρόπο, το σωστό περιεχόμενο, στο σωστό χρόνο και με τη σωστή διάρκεια; Αυτό φίλη ή φίλε μου έχει συγκεκριμένο όρο για να το περιγράψεις και λέγεται PITCHING. Και αυτό θα διδαχθείς!!! Το έχεις άραγε ξανακούσει; Αλλά μπορεί μια γρήγορη συνάντηση 3 λεπτών μόνο να οδηγήσει το blog σου να είναι μέσα στην επόμενη καμπάνια ενός γνωστού προϊόντος ή αν δεν σε γοητεύουν οι διαφημίσεις απλά να μπει την ίδια κιόλας ημέρα στην λίστα για διάβασμα ενός προσώπου που μόλις γνώρισες!
 • ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
 • Έχεις ταλέντο στη γραφή; Δεν είσαι σίγουρος – ξέρω την απάντησή σου. Να σου τονίσω ωστόσο πως όλοι είμαστε ικανοί να γράψουμε με τα κατάλληλα εργαλεία. Η γραφή ΔΕΝ είναι διαδικασία αποκλειστικά μοναχική και δεν απαιτεί απαραίτητα προεργασία ετών! Και αυτό ακριβώς θα αναλάβει να σου προσφέρει ο Βαγγέλης Προβιάς εκείνη την ίδια ημέρα των workshops. Έχει διδαχθεί δημιουργική γραφή από έλληνες συγγραφείς, διηγήματά του, κριτικές αλλά και άρθρα του έχουν δημοσιευθει σε εφημερίδες, και περιοδικά ενώ ο ίδιος είναι ένας από τους πιο «παλιούς bloggers».
 • Σας πείσαμε;
 • Εγώ έχω πεισθεί πάντως γιατί αυτή η ημέρα είναι εμπλουτισμένη, έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και ενότητες που δύσκολα θα μπορέσω να βρω συγκεντρωμένες με τέτοιο τρόπο. Και το ψάξιμο και αναζήτηση για το καλύτερο δεν θα σταματήσει εδώ. Αλλά θα έχει γίνει μια πολύ καλή αρχή. Θα ξέρω που να κοιτάξω και που να απευθυνθώ στα επόμενα βήματά μου και θα κρίνω καλύτερα που μπορώ να βελτιωθώ και πω!
 • Και παρόλο που είμαστε διοργανωτές, είμαστε πάνω από όλα bloggers και συνεχώς θα ρίχνουμε κλεφτές ματιές στα εργαστήρια εκείνη την πρώτη ημέρα.
 • Αγόρασε άμεσα το εισιτήριο σου, πριν κλείσουν οι θέσεις των εργαστηρίων!
 • Με 20,00€ μπορείς λοιπόν να ξεκινήσεις το ταξίδι στο χώρο του blogging ή να πάρεις συμβουλές και κατευθύνσεις για να πας στα επόμενα βήματα και να αξιοποιήσεις όλες τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που σου δίνονται στο blogging!
 • 20,00€ είναι το κάθε ξεχωριστό εισητήριο για την κάθε ημέρα, αλλά αν κλείσεις και για τις δύο ημέρες σου προσφέρουμε 15,00€ την κάθε ημέρα, δηλαδή σύνολο 30,00 Ευρώ!
 • Και τη δεύτερη ημέρα, πέρα από μια σειρά από φανταστικές ομιλίες, με παιδότοπο για δημιουργική απασχόληση και ανάγνωση βιβλίων, με μεγάλα διαλείμματα για να μπορέσετε να πάρετε ενέργεια εσείς και τα παιδιά σας, από τους μπουφέδες και το μπαρ που θα υπάρχουν αλλά και να γνωριστείτε με δεκάδες άλλους bloggers, ανθρώπους της διαφήμισης, να δώσετε συνεντεύξεις ή να δείτε φίλους διαδικτυακούς, στο τέλος και πάλι θα μας περιμένει ένα πάρτυγια να χαλαρώσουμε όλοι μαζί, και να δώσουμε όπως και πέρσι το ραντεβού μας για του χρόνου!
 • Σας περιμένουμε!
 • Εισιτήρια μπορείτε να αγοράζετε μέσω viva.gr εδώ ή σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου.