Σύμφωνα με τους περισσότερους αστρολόγους, ο ωροσκόπος σου μπορεί να επηρεάσει την εμφάνισή σου, το ύφος σου και την εντύπωση που δίνεις στους άλλους. Γενικά ο ωροσκόπος σου αφορά την προσωπική σου ταυτότητα και φυσικά την εικόνα που σχηματίζουν οι άλλοι για εσένα.

Ας δούμε τι δείχνει ο προσωπικός σου ωροσκόπος για την πρώτη εντύπωση που δίνεις στους άλλους.

Ωροσκόπος Κριός: Δυναμική

Αν ο ωροσκόπος σου είναι Κριός, είσαι τολμηρή, αποφασιστική και γενναία στις συναλλαγές σου. Οι άνθρωποι θεωρούν ότι είσαι απόλυτα σίγουρη για τον εαυτό σου και ας πούμε ότι δεν πολύ θέλει να βρεθεί σε μπλεξίματα μαζί σου.

Ταύρος: Υπέροχη

Με ωροσκόπο Ταύρο είσαι ευλογημένη με φυσική ομορφιά, λόγω του κυβερνήτη του Ταύρου, της Αφροδίτης. Δίνεις την αίσθηση ότι έχεις όλο το πακέτο, δεδομένης της πρακτικής σου προσέγγισης και της νωχελικής σου προσωπικότητας.

Ωροσκόπος στους Δίδυμους

Αν έχεις ωροσκόπο στους συνεχώς περίεργους Δίδυμους, έχεις μια φυσική λάμψη στα μάτια και μια τεράστια ανάγκη να επικοινωνήσεις. Όσοι γνωρίζεις σε θεωρούν διανοούμενη, αλλά υπάρχει κάτι στο poker face σου που τους μπερδεύει.

Καρκίνος: Διακριτική

Αν έχεις ωροσκόπο τον γλυκό Καρκίνο, είσαι υπερευαίσθητη συναισθηματικά και έχεις ενσυναίσθηση από τη φύση σου. Φαίνεσαι γλυκιά και στοργική, αλλά ταυτόχρονα μυστηριώδης.

Λέων: Χαρισματική

Με ωροσκόπο Λέων, σίγουρα μιλάμε για έναν ζεστό, φιλικό και απόλυτα λαμπερό άνθρωπο. Ακριβώς όπως και ο ήλιος, κυβερνήτης των λιονταριών, ελκύεις τον κόσμο και είσαι το κέντρο της προσοχής περισσότερο από συχνά. Οι άνθρωποι σε θεωρούν δημοφιλή και διασκεδαστική.

Παρθένος: Ισορροπημένος

Αν έχεις ως ωροσκόπο την αναλυτική Παρθένο, είσαι εξαιρετικά πολυμήχανη και σε απόλυτη αρμονία με τη φυσικότητά σου. Μερικοί μπορεί να σε θεωρούν υπερβολικά επικριτική ή πολύ σοβαρή, αλλά δε μπορείς να κάνεις αλλιώς. Προτιμάς να μένεις απασχολημένη με τα πράγματα που σε αφορούν.

Ζυγός: Γοητευτική

Διπλωμάτης στην καρδιά. Με ωροσκόπο Ζυγό αποφεύγεις πάσει θυσία τις κόντρες και τις διαφωνίες. Είσαι γοητευτική από τη φύση σου και γνωστή για την πειθώ σου.

Σκορπιός: Σέξυ

Με ωροσκόπο στον δυνατό Σκορπιό, είσαι πολύ κλειστή και σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον. Η ιδέα που δίνεις στους άλλους μπορεί να είναι λίγο διφορούμενη, αλλά τυπικά φαίνεσαι δυνατή με έντονο σεξ απίλ.

Τοξότης: Εξωστρεφής

Είσαι εντελώς ανεξάρτητη και οδηγός της ζωής σου είναι η γνώση. Φαίνεσαι άγριο και ελεύθερο πνεύμα. Με την καρδιά ενός παιδιού.

Αιγόκερως: Αποφασιστική

Με ωροσκόπο Αιγόκερω, το σίγουρο είναι πως είσαι φιλόδοξη. Στους άλλους φαίνεσαι λίγο old school και γεμάτη γνώση. Και αυτό δεν θα μπορούσε να ισχύει περισσότερο.

Υδροχόος: Επιλεκτική

Αν έχεις ωροσκόπο τον λάτρη της ελευθερίας, Υδροχόο, είσαι ένας κοινωνικός χαμαιλέων και ένας επαναστάτης στην καρδιά. Λειτουργείς και ζεις με το δικό σου τρόπο, αλλά οι άλλοι με την πρώτη επαφή αναγνωρίζουν την επαναστατική φύση σου και το ανθρωπιστικό πνεύμα σου.

Ωροσκόπος στους Ιχθύες: Αινιγματική

Παρασύρεσαι εύκολα από τη φαντασία, το ρομαντισμό και οτιδήποτε μυστικιστικό. Δεν είσαι καθόλου εγωίστρια και δείχνεις μεγάλη συμπόνια. Βέβαια, σε όσους σε γνωρίζουν φαίνεσαι αινιγματική και δύσκολη στο να σε ψυχολογήσουν.


featured image: STOCKSY/LEANDROCRESPI