Ο Άρης και η Αφροδίτη συνεχίζουν και προχωράνε χέρι-χέρι και φέρνουν στον καθένα ό,τι σας είχα πει από την προηγούμενη εβδομάδα. Κάτι άλλο που συμβαίνει, είναι η συνάντηση που θα κάνει ο Ερμής με τον πλανήτη Ουρανό και θα επηρεάσει κυρίως τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, και Υδροχόους.

Αυτή η συνάντηση γίνεται με όψη τετραγώνου, που σημαίνει ότι στα παραπάνω ζώδια θα φέρει ευθιξία και απογοήτευση. Επίσης έχουμε και τον Δία – ο συγκεκριμένος συναντιέται με όψη εξάγωνου με τον πλανήτη Ουρανό. Το εξάγωνο είναι μία όψη ευνοϊκή και με μοναδικές ευκαιρίες!

Πάμε να δούμε τώρα αναλυτικά, τι θα φέρουν αυτές οι συναντήσεις για το κάθε ζώδιο. Δεν ξεχνάμε, διαβάζουμε ζώδιο και ωροσκόπο για καλύτερη εικόνα της εβδομάδας μας.

ΚΡΙΟΣ

Είναι μία εβδομάδα που συνεχίζει ο Άρης και η Αφροδίτη να κινούνται παρέα στα θέματα δουλειάς και καριέρας. Αυτό σημαίνει ότι το κλίμα σε αυτόν τον χώρο είναι έντονο, παθιασμένο και εκρηκτικό! Επίσης, θα αρχίσετε αυτήν την περίοδο να ασχολείστε με θέματα ψυχολογίας, διαλογισμού, προσευχής, καταστάσεις υπερβατικές δηλαδή. Είναι μία εβδομάδα, όπου αυτοί οι δύο πλανήτες του έρωτα και του πολέμου, θα συναντηθούν με τον Θεό της θάλασσας, τον Ποσειδώνα.

Από τη μία, μπορεί να ζείτε έντονα ερωτικές και ονειρεμένες καταστάσεις, σα να είστε οι πρωταγωνιστές ενός παραμυθιού και να κινείστε συνεχώς σε συνθήκες ενός ρομαντικού ονείρου! Κάτι άλλο που μπορεί να σας συμβεί, είναι οι ερωτικές φαντασιώσεις σας να είναι πιο έντονες και να έχετε την αίσθηση ενός ανυπόμονου έρωτα – κάποιοι δεν αποκλείεται να το ζήσετε κιόλας, μιας που, αστρολογικά, υπάρχουν οι συνθήκες να ζήσετε κάτι τέτοιο.

Από την άλλη όμως, θα χρειαστεί να προσέξετε τις εξαπατήσεις που μπορεί να προκύψουν από τέτοιες καταστάσεις, γιατί, ωραία τα όνειρα αλλά ζούμε στην πραγματικότητα! Αυτό φυσικά δε σας απαγορεύει να το απολαύσετε, απλώς να θυμάστε και να είστε επιφυλακτικοί ως προς το τέλος της κατάστασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς ξεκινάει μία εβδομάδα όπου το ενδιαφέρον σας θα στραφεί προς το φιλικό σας περιβάλλον. Μπορεί επίσης να θελήσετε να εγγραφείτε σε κάποιον σύλλογο της γειτονιάς σας ή να δραστηριοποιηθείτε σε εθελοντική εργασία.

Κάτι άλλο που συμβαίνει αστρολογικά, είναι ότι ο Άρης και η Αφροδίτη, που βρίσκονται στον τομέα που έχει να κάνει με το εξωτερικό και ανθρώπους από άλλες χώρες, κάνουν μία πολύ ωραία συνάντηση με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας μία κατάσταση ονείρου. Ένα πολύ πιθανό σενάριο για να εκδηλωθεί αυτή η συνάντηση, είναι κάποιοι από εσάς να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό αρκετά ονειρεμένο, ένα ταξίδι πού να πληροί όλες τις προϋποθέσεις ώστε να μείνει βαθιά χαραγμένο στα ταξιδιωτικά σας μονοπάτια. Προσέξτε μόνο μικρο-εξαπατήσεις στη χώρα που θα επισκεφτείτε!

Ένα άλλο είδος ταξιδιού που μπορεί να σας προκύψει είναι για εθελοντικούς λόγους οπότε και, μέσω αυτής της εμπειρίας, να νιώσετε αυτήν την κατάσταση εκπλήρωσης ονείρων. Να θυμάστε ότι, προς το τέλος της εβδομάδας, υπάρχει περίπτωση να σας ταράξουν λίγο κάποια νέα από τον χώρο της δουλειάς σας. Αν και δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι θα το εκλάβετε με θετικό τρόπο, δε χρειάζεται να ζείτε με την αγωνία του τι θα ακούσετε – ό,τι είναι θα το μάθετε – απλώς σας λέω ότι μπορεί να νιώσετε μία μικρή απογοήτευση, αυτό είναι όλο. Καλό θα ήταν να προσέξετε τη δική σας στενομυαλιά και ισχυρογνωμοσύνη που μπορεί να σας βγει αυτή την εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα δουλειάς, καριέρας και αλλαγής της κοινωνικής σας εικόνας, έρχονται να σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα. Έχετε ήδη έναν πολύ ευνοϊκό πλανήτη σε αυτόν τον οίκο, τον Δία, και τώρα έρχεται και ο Ήλιος για να ενεργοποιήσει όλες τις προσπάθειες που είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, είναι μία εβδομάδα που θα μπορέσετε να αναδείξετε ό,τι ταλέντα έχετε και να τραβήξουν την ανάλογη αναγνώριση που τους αξίζει, από τα σωστά άτομα. Μιλάω πάντα για τη δουλειά σας, εκεί είναι που ευνοείστε αρκετά. Αν δεν είχατε ήδη, να περιμένετε μέσα σε αυτήν την εβδομάδα ξαφνικά γεγονότα, θετικά πάντα, μέσα στον τομέα που προανέφερα.

Είστε σε μία περίοδο που μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα τα επαγγελματικά σας όνειρα. Οι γεννημένοι των πρώτων ημερών του ζωδίου, μπορούν να χρησιμοποιήσουν παλιά ξεχασμένα διπλώματα ή κάποια τέχνη που είχανε μάθει παλιότερα, για να πραγματοποιήσουν τους επιθυμητούς στόχους. Αν δεν έχετε κάνει ακόμη τίποτα για την καριέρα σας, θα σας πρότεινα να το κάνετε, γιατί πλησιάζουν ευνοϊκές μέρες.

Τέλος, να σας ενημερώσω ότι νέα από το εξωτερικό μπορεί να σας έρθουν ή να μπείτε στη διαδικασία να αρχίσετε να ετοιμάζετε κάποιο ταξιδάκι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με όλο το ενδιαφέρον στραμμένο στη διασκέδαση, τη χαρά ή τη χαρά που προσφέρουν τα παιδιά! Για καλό το λέω, καθώς θα περάσετε εσείς και η ψυχή σας πολύ όμορφα μαζί τους. Όσοι δεν έχουμε παιδιά απλά θα διασκεδάσουμε, πολύ πιθανό με φλερτ. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, η ενέργειά μας θα στραφεί σε πιο καθημερινές εργασίες, όπως καθαριότητα του σπιτιού, φροντίδα του εαυτού και του σώματός μας και προς το τέλος της εβδομάδας το ενδιαφέρον μας θα στραφεί προς τις σχέσεις ή τις σημαντικές συνεργασίες που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα.

Θα έλεγα πως είναι μία εβδομάδα γεμάτη δημιουργία, περιπέτεια, γνώση και κανένα ταξιδάκι ίσως για τους πιο τυχερούς. Είναι μία εβδομάδα που ευνοούμαστε σε θέματα εξωτερικού, πτυχίων, θρησκείας, διαδικτύου και ταξιδιών. Οτιδήποτε έχετε σκεφτεί πάνω σε αυτούς τους τομείς και θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι όνειρο ζωής, είναι ευκαιρία να το πραγματοποιήσετε, γιατί αστρολογικά υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις.

Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι κάποιοι από εμάς να θελήσουμε να ασχοληθούμε με κοινωνικές ή εθελοντικές ομάδες και ποιος ξέρει, μέσα από αυτούς τους χώρους, ίσως και να βρούμε τον περιβόητο έρωτα που σας λέω τόσο καιρό.

ΛΕΩΝ

Θα μπορούσα να πω πως για εσάς ξεκινάει μία εβδομάδα λίγο πιεσμένη και η πίεση αυτή μπορεί να έρχεται από τον χώρο της δουλειάς σας, κάποιον σημαντικό συνεργάτη που έχετε ή ακόμη και από το ταίρι σας. Δώστε μεγάλη προσοχή σε τυχόν ισχυρογνωμοσύνη που μπορεί να δείξετε στα θέματα που θα συζητάτε με άτομα από αυτούς τους δύο χώρους. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι μπορεί να έχετε μία πιεσμένη καθημερινότητα, διότι αρκετοί πλανήτες βρίσκονται σε αυτόν τον Οίκο, θα χρειαστεί όμως να

είστε διαλλακτικοί, γιατί δεν τα βλέπω καλά τα νεύρα σας. Αν έχετε αδέλφια, μπορεί να έρθουν και κάποια δυσάρεστα νέα από αυτά, αν πάλι δεν έχετε, τα νέα μπορεί να έρθουν από το διαδίκτυο. σας ζητάω να κάνετε λίγο υπομονή αυτή την εβδομάδα, γιατί οι πλανητικές συναντήσεις είναι αρκετά δύσκολες για εσάς. Υπάρχουν οι προδιαγραφές να νιώσετε μία εσωτερική σύγχυση, ένα μπέρδεμα και μία ταραχή. Επίσης, καλό θα ήτανε να είστε πιο προσεκτικοί, διότι πιθανά λάθη από έναν λανθασμένο τρόπο σκέψης η μία λανθασμένη κρίση, είναι πιθανόν να υπάρξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινάει η εβδομάδα και είναι πολύ πιθανόν να σας βρίσκει στον δρόμο να κάνετε τα ψώνια σας, να έχετε στραμμένο το ενδιαφέρον σας προς τα αδέλφια ή τους γείτονες. Αργότερα αυτό το ενδιαφέρον θα μετακυλήσει στο σπίτι σας και σε άτομα που το απαρτίζουν, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας, σας αξίζει λίγο χαλάρωση, οπότε μπορεί να βγείτε να διασκεδάσετε ή όσοι έχετε παιδιά να ασχοληθείτε παραπάνω μαζί τους.

Το πολύ καλό που συμβαίνει σε σας ,έχει να κάνει με τ@ σύντροφό σας, κάποιον σημαντικό συνεργάτη, όπως και με το εξωτερικό. Οποιοδήποτε όνειρο είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα σε σχέση με τους τους τομείς, έρχεται τώρα το σύμπαν να σας το πραγματοποιήσει. Έχετε βγει από μία χρονιά που όλες οι εκλείψεις γινόντουσαν σε ζώδια σχετικά με σας και αυτό σας εξάντλησε. Επειδή όμως το σύμπαν δεν είναι τιμωρητικό, έρχεται τώρα να σας ανταμείψει με τα δώρα του. Μία ευχάριστη και ξαφνική αλλαγή της τύχης προβλέπεται για εσάς, στους τομείς που προ-είπα. Οι ελεύθεροι μπορεί να δεσμευτείτε, οι δεσμευμένοι, μην ανησυχείτε, δε χωρίζετε,αλλά μπορεί να κάνετε μία νέα, πολύ σημαντική συνεργασία για την καριέρα σας.

Κάποιοι άλλοι μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα και να κάνετε ένα ταξίδι μαζί του ή να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις σπουδές που τόσο καιρό σας ταλαιπωρούσαν.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μία εβδομάδα που το μυαλό σας, κυρίως για τους ωροσκόπους Ζυγούς, είναι στραμμένο στα οικονομικά σας, τουλάχιστον για την αρχή της. Στα μέσα της θα ασχοληθείτε με αδέλφια, ξαδέλφια και γείτονες. Προς το τέλος της, είναι πολύ πιθανό να έχετε την επιθυμία να κάτσετε σπίτι με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Τα καλά νέα έρχονται από τον χώρο του σπιτιού, όπου εκεί θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε όνειρα που είχατε τόσον καιρό.

Αν θέλατε δηλαδή να αγοράσετε ένα σπίτι ή να ανακαινίσετε το δικό σας, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να το πράξετε. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον επαγγελματικό σας χώρο αν θέλετε να τον αλλάξετε. Η φαντασία σας θα είναι αυξημένη, όποτε μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για να δημιουργήσετε. Για όσους δεν έχετε δουλειά, ενημερώνω ότι μπορείτε να στείλετε βιογραφικά, γιατί μία θετική απάντηση είναι πολύ πιθανόν να σας έρθει.

Κάτι άλλο που μπορεί να συμβεί αυτήν την εβδομάδα είναι κάποιοι να βρείτε το κατοικίδιο που τόσο πολύ θέλατε και να φτιάξετε μία καινούργια οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινάει αυτή η εβδομάδα και η σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας – αυτό σας κάνει να αισθάνεστε πιο καλά με τον εαυτό σας και η ψυχολογία σας να είναι πιο ανάλαφρη. Το πιεστικό για εσάς αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να προέρχεται από τον χώρο του σπιτιού και άτομα που το απαρτίζουν. Ευθιξία και απογοήτευση μπορεί να σας προκληθεί, καθώς το πιο πιθανό είναι να κάνετε κουβέντες με τα

παραπάνω άτομα για τ@ σύντροφό σας. Προσέξτε, σας παρακαλώ πολύ, να μη φανείτε στενόμυαλοι και ισχυρογνώμωνες, διότι εντάσεις θα προκληθούν από αυτή σας τη στάση. Τα νεύρα σας αυτήν την εβδομάδα θα είναι παράξενα και για αυτό φταίει ο Ερμής και ο Ουρανός, που για εσάς δεν είναι πολύ ευνοϊκοί. Αυτοί οι δύο πλανήτες λοιπόν, συναντιούνται με έναν τρόπο που εσάς θα σας προκαλέσει όλα τα προαναφερόμενα. Δε μιλάμε για μόνιμη κατάσταση αλλά παροδική, οπότε συγκρατηθείτε τώρα που γνωρίζετε πώς θα είναι η ψυχολογία σας αυτές τις ημέρες, και πράξτε ανάλογα, για να μη βγουν έξτρα προβλήματα.

Μην ξεχνάτε ότι δεν είναι και από τις πιο εύκολες χρονιές αυτή που διανύουμε για εσάς αγαπημένοι μου Σκορπιοί. Εδώ θα είμαι για να σας ενημερώνω, οπότε μην ανησυχείτε, όλα καλά θα πάνε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότες μου, έρχεται μία εβδομάδα εξαιρετικά ευνοϊκή για εσάς! Στην αρχή της μπορεί να είστε λίγο κλεισμένοι στον εαυτό σας και μέσα στο σπίτι. Αργότερα όμως θα βγείτε και θα ανανεωθείτε. Προς το τέλος της θα αρχίσετε να ασχολείστε με τα οικονομικά σας. Το πολύ καλό που συμβαίνει για εσάς, έχει να κάνει με το σπίτι και την πατρική σας περιουσία. Τι ακριβώς κάνει ο καθένας ξεχωριστά, δεν το γνωρίζω, αλλά σας ενημερώνω πως ό,τι όνειρα είχατε σε αυτόν τον τομέα, έρχεται το σύμπαν και σας δίνει το πράσινο φως για να κάνετε αυτά που ονειρευόσασταν.

Ο πλανήτης Δίας που κυβερνάει το ζώδιό σας, κάνει μία πάρα πολύ ωραία όψη με τον πλανήτη Ουρανό. Αυτό πρακτικά για εσάς, σημαίνει ότι η πραγματοποίηση ονείρων είναι προ των πυλών. Μετά από μία χρονιά που χτυπηθήκατε από τις εκλείψεις, έρχεται το σύμπαν και σας ανταμείβει. Θα έχετε μία ευχάριστη, ξαφνική αλλαγή της τύχης σε θέματα σπιτιού, οικογένειας αλλά ακόμη και εργασίας. Για όσους δεν έχετε πλάνα να αλλάξετε σπίτι, ενημερώνω ότι ευνοείστε και στο αν θέλετε να αλλάξετε την επαγγελματική σας στέγη. Για να μην ξεχνιόμαστε, πολύ καλά τα οικονομικά σας αυτήν την περίοδο, καθώς χρήματα με το τσουβάλι σας έρχονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς η εβδομάδα ξεκινάει με το ενδιαφέρον στραμμένο προς τους φίλους σας, ενώ στα μέσα της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να θέλετε να κλειστείτε στο σπίτι και τον εαυτό σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσετε πάλι να ξεπορτίζετε. Είναι και για εσάς μία ευνοϊκή εβδομάδα, καθώς οι πλανήτες συνηγορούν υπέρ σας για την πραγματοποίηση ονείρων και φαντασιώσεων. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να προβάλλετε τον εαυτό σας και τα ταλέντα σας.

Οι τομείς που θα έχετε εύνοια αλλά και έμπνευση αυτή την εβδομάδα, θα έχουν να κάνουν με το διαδίκτυο, τις καθημερινές σας μετακινήσεις αλλά ακόμη και με τα αδέλφια σας αν έχετε. Για να σας το κάνω λίγο πιο λιανά, αν θέλετε να αγοράσετε ένα κινητό, ένα laptop ή έναν υπολογιστή, ευνοείστε στο να το βρείτε στην καλύτερη τιμή π.χ.. Αν πάλι η δουλειά σας έχει να κάνει με το διαδίκτυο, θα πάρει τα πάνω της. Επίσης, αν κάποιοι θέλετε να αγοράσετε ένα μεταφορικό μέσο, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Μία πολύ καλή ευκαιρία αν κάνετε το τελευταίο, είναι να πάτε και κάποιο μικρό ταξιδάκι για να το στρώσετε κιόλας που λέμε (το αμάξι)!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όπως έχω ξαναπεί, η ψυχολογία σας αυτήν την περίοδο είναι λίγο βαριά και στενάχωρη, αλλά κάντε υπομονή, σας υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ ακόμη αυτό. Το κύριο γεγονός που συμβαίνει αστρολογικά αυτήν την εβδομάδα και σας επηρεάζει άμεσα, είναι η όψη που κάνει ο Ερμής με τον Oυρανό. Εύκολη δεν μπορούμε να την πούμε, καθώς αστρολογικά λέμε ότι κάνει όψη τετραγώνου. Αυτό, μας φέρνει το αίσθημα της ευθιξίας και της απογοήτευσης.

Για εσάς θα έρθει στον τομέα που έχει να κάνει με τον εαυτό και την προσωπικότητά σας, σε συνδυασμό με το σπίτι και τα άτομα που το αποτελούν. Αν δεν έχετε προβλήματα με το σπίτι σαν οίκημα, δηλαδή να θέλουν να σας κάνουν έξωση ή να είστε σε διαδικασία μετακόμισης, τότε αυτή η ευθιξία μπορεί να προέλθει από τα άτομα που ζουν μέσα σε αυτό. Είναι πιθανό μέσα σε όλη αυτή την πίεση εσείς, να μην έχετε ανοιχτό μυαλό και να είστε λίγο στενόμυαλοι, να σας διακατέχει μία ισχυρογνωμοσύνη και με όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν, τα νεύρα σας να είναι τσίτα.

Τίποτα δεν είναι μόνιμο, απλώς έρχεται για να σας δοκιμάσει στο πώς ανταπεξέρχεστε στα δύσκολα. Βάλτε μπροστά όλα τα χαρίσματα που έχετε, καθώς ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σας δίνει τη νοητική υπερδιέγερση που χρειάζεται για να ανταπεξέλθετε σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις.

Συμβουλή μου είναι, να μην κάνετε κάτι δραστικό ακόμη γιατί οι κρίση σας αυτήν την εβδομάδα δε θα είναι και η πιο καθαρή που υπάρχει!

ΙΧΘΕΙΣ

Τι να πω και για εσάς αγαπημένα μου ψαράκια, που είστε οι πιο ευνοημένοι του ζωδιακού! Είναι μία εβδομάδα που αρχίζετε και ζείτε σε ένα όνειρο και γενικότερα σε αιθέριες και φανταστικές καταστάσεις .Ο πλανήτης Δίας που είναι ο παλιός σας κυβερνήτης, κάνει μία εξαιρετική συνάντηση με τον πλανήτη Ουρανό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μία ευχάριστη και ξαφνική αλλαγή της τύχης σας, έρχεται!

Το θέμα είναι σε ποιον τομέα, σας ενημερώνω λοιπόν ότι οτιδήποτε θέλετε να κάνετε που έχει να κάνει με μεταφορικά μέσα, επικοινωνία, αλλά και τη γειτονιά, ευνοείστε. Δηλαδή αν θέλετε να αγοράσετε αμάξι, κινητό, υπολογιστή ή μηχανάκι, είναι η καλύτερη περίοδος. Επίσης, αν θέλετε να δραστηριοποιηθείτε στον χώρο του διαδικτύου, τώρα είναι η εβδομάδα να το κάνετε.

Είναι η στιγμή που μπορείτε να δείξετε τα ταλέντα σας και να φανεί η σκληρή δουλειά που κάνετε τόσον καιρό. Να είστε σίγουροι ότι θα την προσέξουν και ότι θα εκτιμηθεί από τα άτομα που χρειάζεται για να σας προωθήσουν. Είναι μία εβδομάδα λοιπόν, που μόνο θετικά μπορείτε να περιμένετε, και δε σας κρύβω ότι λίγο σας ζηλεύω!