*ΠρινΠαςΣΚεψου

Όσο ωραία πράγματα και αν γίνονται στην Αθήνα, υπάρχουν πράγματα που ίσως να θέλαμε να είναι λίγο διαφορετικά. Γιατί ξέρουμε πως είναι να μην βρίσκεις να παρκάρεις πουθενά στο κέντρο της Αθήνας -κι ας είναι τόσο μεγάλο, Θεέ μου- ή να έχεις πιει λίγο παραπάνω το Σάββατο και να μην υπάρχει κανείς να σε μαζέψει. Είναι κρίμα να χάσεις λοιπόν, όλα αυτά που συμβαίνουν ακόμη μια Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, επειδή σε σταματούν μερικά μικροπράγματα. Μερικά μικροπράγματα για τα οποία υπάρχουν λύσεις.

Προτασεις για το ΠΠΣΚ* στην ΑθηναΘες να βρίσκεσαι παντού το ΣΚ; Με Taxibeat δε χάνεις λεπτό από τα αγαπημένα σου happenings!

Αν θέλεις κάποιο live:  Την Παρασκευή 25/11 και το Σάββατο 26/11 ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα τραγουδάει στο Κύτταρο ενώ την ίδια στιγμή ο Παύλος Παυλίδης θα βρίσκεται στην κεντρική σκηνή στον Σταυρό του Νότου. Το Σάββατο 26/11 και την Κυριακή 27/11 ο Asaf Avidan θα κάνει δύο μοναδικά live στο Gazarte. Επίσης, το Σάββατο θα βρίσκονται οι Crippled Black Phoenix στο Fuzz Live Music Club

Αν θέλεις να πας σε κάποιο μπαρ: Σήμερα 24/11 στο Studio24 γίνεται ο πόλεμος των σκουπιδιών (ας πούμε) μιας pop, cult, ηλεκτρονικής ξένης και ελληνικής μουσικής των 80s 90s kai 00s κουλτούρας ενώ ο Αλέξανδρος Βραχωρίτης του Rock FM θα βρίσκεται στο La Vie En Rock στην Κολοκοτρώνη. Την Παρασκευή 25/11 Guilty Pleasure Night στο Death Disco από τους Ηλία Φραγκούλη vs Σπύρο Παγιατάκη. Το Σάββατο 26/11 οι Banana Boys θα γεμίσουν γλίτερ το Booze Cooperativa και την ίδια ώρα η Miss Linenwood θα βρίσκεται στο Superfly Cafe στο Παγκράτι.

Αν θέλεις κάτι άλλο: Σήμερα 24/11 ξεκινά το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Για την Βια Κατα των Γυναικών στο σινέ Αλκυονίς. Την Κυριακή 27/11 το Jamjar κάνει το christmas bazaar του και το Pure Juice Bar το PreChristmas Party του. Επιπλέον, από σήμερα μέχρι και τις 29/11 ξεκινούν οι βραδιές αμερικανών συγγραφέων με τον Μπάροουζ και τον Μπουκόφσκι στο Σύναψις. 

Σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει κάτι και αξίζει να το μοιραστείς μαζί μας γι’ αυτό το ΠΠΣΚ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας ενημερώσεις στα comments.