*ΠρινΠαςΣΚεψου

Όσο ωραία πράγματα και αν γίνονται στην Αθήνα, υπάρχουν πράγματα που ίσως να θέλαμε να είναι λίγο διαφορετικά. Γιατί ξέρουμε πως είναι να μην βρίσκεις να παρκάρεις πουθενά στο κέντρο της Αθήνας -κι ας είναι τόσο μεγάλο, Θεέ μου- ή να έχεις πιει λίγο παραπάνω το Σάββατο και να μην υπάρχει κανείς να σε μαζέψει. Είναι κρίμα να χάσεις λοιπόν, όλα αυτά που συμβαίνουν ακόμη μια Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, επειδή σε σταματούν μερικά μικροπράγματα. Μερικά μικροπράγματα για τα οποία υπάρχουν λύσεις.

Θες να βρίσκεσαι παντού το ΣΚ; Με Taxibeat δε χάνεις λεπτό από τα αγαπημένα σου happenings! 

Προτασεις για το ΠΠΣΚ* στην Αθηνα

Αν θέλεις live: Την Παρασκευή 21/10 οι Baboons και οι Bullets θα βρίσκονται στο Gagarin 205, ενώ στο ΑΝ Club θα δίνουν ένα διαφορετικού είδους live οι Baby Guru / Whereswilder / The Voyage Limpid Sound at An Club. Το Σάββατο 22/10 η De Luar θα κάνει το Live της στο six dogs και ο Φοίβος Δεληβοριάς συνεχίζει για δεύτερο Σάββατο στον Σταυρό του Νότου.

Αν θέλεις να πας σε κάποιο μπαρ: Αύριο Παρασκευή 21/10 η Σουσουράδα και η Λάμδα θα βρίσκονται στον Πεζόδρομο με το δικό τους oldschool party, ενώ την ίδια ώρα, το Τασάκι θα φιλάει αγνώστους. Το Σάββατο 22/10 γίνεται και το long awaited reunion party του Decadence στο Booze Cooperativa με τους Last Page, τον Dj Sevek, τη Σήλια, τον Νίκο Decadence Λακόπουλο και νέους Djs που δεν ξέρω αν έχεις ξαναδεί αλλά ευκαιρία είναι να τους δεις.

Αν θέλεις κάτι άλλο: Την Παρασκευή 21/10 ξεκινά το Εικοστό Athens Exclusive Designers Week, ενώ το σαββατοκύριακο μας κάνει μεγάλες υποσχέσεις. Το Σάββατο (22/10)και την Κυριακή (23/10) συνεχίζεται το International Music Documentary Festival In- Edit Athens στην Στέγη, ξεκινά το τρίτο Adventure Film Festival  στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών και ένα διήμερο κατά της Εκμετάλλευσης Ανθρώπων (Break the Chain) στην Τεχνόπολη. Την Κυριακή 23/10, συνεχίζονται επίσης και οι φθινοπωρινές Κυριακές του Rey Pablo με jazz brunch and cocktails και το Mama Roux κλείνει τα 5 χρόνια και το γιορτάζει με ένα μεγάλο BBQ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχάσεις να τρέξεις και εσύ στον 30ο γύρο της Αθήνας για τους άστεγους.

Σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει κάτι και αξίζει να το μοιραστείς μαζί μας γι’ αυτό το ΠΠΣΚ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας ενημερώσεις στα comments.