Γυρίσαμε από τις διακοπές του Πάσχα και δεν μας χωράει το σπίτι.

Αν θέλεις κάποιο live: Την Πέμπτη 20/04 το Sera Bellos Trio θα βρίσκεται στο Μπαλκόνι και το Σάββατο 22/04 οι Gadjo Dilo με τον Μιχάλη Γερμανό θα κάνουν ένα δικό τους ξεχωριστό πάρτυ στον Σταυρό του Νότου, ενώ τα Υπόγεια Ρεύματα θα κάνουν έναν μικρό πανικό στο Lazy. Την Κυριακή 23/04, οι Parkway DRIVE θα είναι στο Piraeus 117 Academy.

Αν θέλεις να πας σε κάποιο μπαρ: Την Πέμπτη 20/04 το Πλυντήριο κάνει ακόμη ένα πάρτυ χωρίς μαλακτικό, ενώ το Σάββατο 22/04 το Ρομάντσο έχει Athens Boogie “Swingtastic Rock n’ Roll” Candy Party! και η Φάμπρικα I’m a Survivor #karida_party (πως καταλήξαμε σε αυτά;).

Αν θέλεις κάτι άλλο: Την Κυριακή 23/04 το δημιουργικό studio Imaginary Rooms ετοίμασε ένα μοναδικό Workshop για παιδιά 6-12 ετών, εμπνευσμένο από τη φρενήρη τοιχογραφία που δημιούργησαν στο Belleville Concept Cafē-Bar οι street artists Billy GeeAlex Martinez και LUNE 82.

Σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει κάτι και αξίζει να το μοιραστείς μαζί μας γι’ αυτό το ΠΠΣΚ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας ενημερώσεις στα comments.