*ΠρινΠαςΣΚεψου

Δεύτερο ΠΠΣΚ του Δεκέμβρη με λίγο περισσότερη λάμψη. Όσο ωραία πράγματα και αν γίνονται στην Αθήνα, υπάρχουν πράγματα που ίσως να θέλαμε να είναι λίγο διαφορετικά. Γιατί ξέρουμε πως είναι να μην βρίσκεις να παρκάρεις πουθενά στο κέντρο της Αθήνας -κι ας είναι τόσο μεγάλο, Θεέ μου- ή να έχεις πιει λίγο παραπάνω το Σάββατο και να μην υπάρχει κανείς να σε μαζέψει. Είναι κρίμα να χάσεις λοιπόν, όλα αυτά που συμβαίνουν ακόμη μια Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, επειδή σε σταματούν μερικά μικροπράγματα. Μερικά μικροπράγματα για τα οποία υπάρχουν λύσεις.

Προτασεις για το ΠΠΣΚ* στην ΑθηναΘες να βρίσκεσαι παντού το ΣΚ; Με Taxibeat δε χάνεις λεπτό από τα αγαπημένα σου happenings!

Αν θέλεις κάποιο live: H νεοσύστατη μπάντα, Oι Cajon&On θα βρίσκονται στο café του Νομισματικού Μουσείου σήμερα 8/12 από τις 21.00. Αύριο Παρασκευή 9/12, η αγαπημένη του ελληνικού κοινού Michelle Gurevich (Chinawoman) θα δώσει μια μοναδική συναυλία στο Fuzz Live Music Club ενώ Bollywood goes Tonis Sfinos ! κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Shake του Κολωνακίου. Την Παρασκευή επίσης, η Katerine Duska θα είναι στο Echoes. Το Σάββατο 10/12 ο Theodore θα κάνει Live στο six dogs, ο Roy Ayers θα βρίσκεται στην κεντρική σκηνή του Gazarte και το Ρομάντσο Club υποδέχεται ένα εκλεκτό Lineup αποτελούμενο από τους K.Atou, Paul Bennett, Yparxei Provlima Amalia και Terra Exotica.

Αν θέλεις να πας σε κάποιο μπαρ: Σήμερα το βράδυ τα Fridays κάνει το δικό του Birthday Party with Jitterbugs Live! για τα 19α γενέθλιά του. Το Σάββατο 10/12, το δικό μας παιδί, Διονύσης Γουρνάς θα παίζει μουσική στο Under the Τρουλ Party του PigOut και το Yes it does!! Sure it does!! επιστρέφει στο six dogs.

Αν θέλεις κάτι άλλο: Το Σάββατο 10/12 από τις 10.00-20.00 μπορείς να πας στο The Pop Up Project: Twinkle bazaar, στο Urban Harmony II στο 48 Urban Garden και στο Stray.Gr X-Mas Bazaar. Ενώ την Κυριακή 11/12 μπορείς να πας στο Winter Fashion Bazaar που γίνεται στο Barrett!