Λίγο η μέρα που έχει μεγαλώσει, λίγο τα πρώτα μπάνια που έχεις κάνει, λίγο τα βράδια στις ταράτσες που έχουν ξεκινήσει, λίγο οι διακοπές που κοντοζυγώνουν, έχεις την όρεξη να κάνεις πολλά πράγματα αυτό το καλοκαίρι και σίγουρα να περάσεις τέλεια για να σου μείνει αξέχαστο. Και αυτό μπορεί να συμβεί, αρκεί να έχεις πρόγραμμα σωστό και να δοκιμάζεις νέα πράγματα όπως αυτά που ακολουθούν.

Κάνε πικ νικ με τους φίλους ή την οικογένεια σου: Σου φαίνεται βαρετή η διαδικασία, αλλά δεν είναι καθόλου. Με σωστή οργάνωση και τα κατάλληλα εφόδια, θα δεις ότι έχει πολύ πλάκα.

Διάβασε ένα βιβλίο στην εξοχή: Όταν θα πας στο εξοχικό σου, μία μέρα πάρε το βιβλίο σου και απομονώσου στην εξοχή. Το όλο σκηνικό θα σου προσφέρει ηρεμία και μαγεία.

Οργάνωσε road trip: Δεν χρειάζεται να είναι κάπου πολύ μακριά ή πολύ κοντά. Δρόμοι καινούριοι και μία ελευθερία απολαυστική.

Διάβασε ακόμα: 10 ραντεβού για να δοκιμάσεις το καλοκαίρι

Πήγαινε σε συναυλίες: Δες το πρόγραμμα με όλες τις επερχόμενες συναυλίες και επισκέψου έστω και μία. Μουσική, χορός, ποτό όλα σε ένα.

Πες ναι σε camping: Αν δεν έχεις ζήσει την εμπειρία του camping, δεν ξέρεις τι χάνεις. Έστω και μία φορά στην ζωή σου, πρέπει να κατασκηνώσεις σε παραλία ή οργανωμένο camping.

Επισκέψου έναν καταρράκτη: Το θέαμα είναι εξαιρετικό, ενώ παράλληλα θα κάνεις και μπάνιο.

Μάζεψε κοχύλια: Θυμάσαι που το έκανες όταν ήσουν μικρή; Μπορείς να το ξανακάνεις και όσα μαζέψεις να τα βάλεις σε μία γυάλα στην βεράντα σου να θυμάσαι αργότερα το καλοκαίρι που πέρασες.

Ό,τι και να προγραμματίσεις, απόλαυσε την κάθε μέρα και διασκέδασε με την ψυχή σου.

Διάβασε ακόμα: 5 ήσυχα ελληνικά νησιά γι’αυτό το καλοκαίρι