Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, διακοπές, φλερτ, διασκέδαση, γέλιο, cocktails και βραδινές βόλτες. Νιώθεις ότι αυτή την εποχή όλα μυρίζουν πιο όμορφα, οι γεύσεις είναι πιο έντονες, ο έρωτας πιο ζωντανός ακόμα κι αν κρατήσει μόνο λίγο. Τα ραντεβού αντίστοιχα έχουν μία μοναδικότητα που στον χειμώνα λείπει. Ξέρεις ότι μπορούν να γίνουν απρόβλεπτα ωραία.

Για παράδειγμα, τον χειμώνα όλα γίνονται με “πρόγραμμα”. Θα πάτε για ένα ποτό, θα μιλήσετε για ώρες και μετά θα γυρίσεις σπίτι πιθανόν με ένα φιλί αποχαιρετισμού. Το καλοκαίρι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ένα ποτό σε μία ταράτσα με θέα, μπορεί να καταλήξει σε βραδινό περπάτημα και μία μπύρα στο χέρι ή γιατί όχι, σε ένα βραδινό μπάνιο. 

Γι’αυτό λοιπόν, προκειμένου να ξεφύγεις από κάποια συνηθισμένα, σου προτείνουμε τα πιο ιδανικά καλοκαιρινά ραντεβού και σε προκαλούμε να τα δοκιμάσεις.

Θερινό cinema: Αγκαλίτσα θα πέσει, πολλά λόγια δεν χρειάζονται, ματιές θα υπάρξουν, το μόνο που μένει είναι να βρεις τον κατάλληλο κινηματογράφο.

Πικ νικ στην παραλία: Το σχέδιο είναι απλό. Πάρε το κλασσικό καρό τραπεζομάντηλο και μαζί με φρούτα, χυμούς και ό,τι άλλο θελήσετε. 

Ανέβα στο πιο ψηλό σημείο για θέα: Πότε δεν πάει άσχημα ένα τέτοιο ραντεβού, όταν έχεις την Αθήνα στο πιάτο να λάμπει με μικρά φωτάκια. 

Συναυλία: Κοινός αγαπημένος καλλιτέχνης, χορός, ποτό, χαμόγελα με τον άνθρωπο που βγήκες ραντεβού. Τι άλλος θέλεις; Ξέχασα και το φιλί κάπου ανάμεσα. 

Ποδηλατάδα: Μπορεί στο άκουσμα και μόνο να το σνομπάρεις, να βαριέσαι και μόνο στην σκέψη να κάνεις πετάλι, έλα όμως που το γέλιο που θα ρίξετε θα σου μείνει αξέχαστο.

Λούνα Παρκ: Είναι νομίζεις τυχαίο που στις περισσότερες ταινίες, οι πρωταγωνιστές βγαίνουν ραντεβού σε λούνα παρκ; Το μόνο σίγουρο είναι ότι απ΄το πολύ παιχνίδι δεν θα χάσει κανένας απ’τους δυο το ενδιαφέρον του. Ποιος θα κερδίσει, ποιον;

Βραδινό περπάτημα: Μετά από ποτό και με παγωτό στο χέρι.

Δείπνο σε ταράτσα: Στην δική σου. 

Όπου έχει πολύ χορό: Σε φέρνει πιο κοντά με τον άλλον και φεύγουν πιο εύκολα οι ντροπές. Για παράδειγμα πήγαινε σε μια συναυλία του Tonis Sfinos.

Δες το ηλιοβασίλεμα μαζί του/της: Σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, ένα ραντεβού που συγκαταλέγεται στα όμορφα/πρωτότυπα/αξεπέραστα/εντυπωσιακά, είναι η μαγεία του ηλιοβασιλέματος στο τέλος.