Πώς θα σιγουρευτείς πως αρχίζει να σε ερωτεύεται; Μπορεί το ζώδιό του να έχει την απάντηση ακόμα μια φορά.

Διάβασε πώς εκφράζει (ή πως δεν εκφράζει) τα πρώτα συναισθήματα έρωτα το κάθε ζώδιο.

Κριός

Ο Κριός είναι τόσο άμεσος και έντονος, που σίγουρα θα καταλάβεις πως σε ερωτεύεται, γιατί πολύ απλά δε θα το κρύψει. Είναι από τα άτομα με τα οποία δε θα χρειαστεί να μαντεύεις και να παίζεις παιχνίδια. Αμέσως μόλις αρχίσει να το νιώθει, θα σου το εκφράσει.

Ταύρος

Ο Ταύρος δε θέλει να ξέρεις μόνο εσύ ότι αρχίζει να σε ερωτεύεται, αλλά όλος ο κόσμος. Θα σε βάλει στη ζωή του κανονικά, θέλοντας να δει αν ταιριάζεις με τους φίλους του και με τη ζωή του. Όταν σου εκφράζει όσα νιώθει, απλά θα πρέπει να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις, γιατί εκείνος θα έχει σχέδια για το μέλλον σας. Και δε θα φοβηθεί να σου τα πει.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ένα από τα πιο επικοινωνιακά ζώδια. Παρόλα αυτά, έχουν και μια συντηρητική πλευρά, η οποία γίνεται εμφανής όταν νιώθουν ευάλωτοι. Όσο είσαι απλά ένα crush για έναν Δίδυμο, είναι γοητευτικός και σέξυ. Όταν όμως αρχίσει να σε ερωτεύεται γίνεται ντροπαλός και δυσκολεύεται πολύ να εκφράσει όσα νιώθει.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δε μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του στον ερωτά. Πρακτικά, ερωτεύεται την ίδια την ίδια την ιδέα του να είναι ερωτευμένος. Όταν αρχίσει να νιώθει πράγματα για εσένα θα κάνει τα πάντα για να σε βλέπει ευτυχισμένη. Θα έρχεται στο σπίτι σου έχοντας ήδη αγοράσει το αγαπημένο σου γλυκό.

Λέων

Ο Λέων έχει συνηθίσει να έχει το πάνω χέρι σε μια σχέση. Πιστεύει πάρα πολύ στον εαυτό του. Για αυτό και όταν ερωτεύεται (συνήθως, έντονα και γρήγορα) νιώθει χαμένος και θέλει να ξαναπάρει τον έλεγχο των συναισθημάτων του. Δε θα το παραδεχτεί εύκολα.

Παρθένος

Ο Παρθένος κάνει τα πάντα για να μη χάσει τον έλεγχο, μα κυρίως για να μην πληγωθεί. Τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσει πως αρχίζει να σε ερωτεύεται, θα κλειστεί τελείως στον εαυτό του. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το να εκφράσει τα όσα νιώθει. Από την άλλη, θα θέλει να κάνει πράγματα για εσένα. Το πιο πιθανό, λοιπόν, είναι να καταλήγετε να πλένετε μαζί το αυτοκίνητό σου, αλλά να μη σου έχει πει καν τι νιώθει και πώς θέλει να προχωρήσετε.

Ζυγός

Τον Ζυγό περισσότερο από όλα τον ενδιαφέρει το πώς θα επηρεαστεί η σχέση σας από όσα νιώθει. Υπεραναλύει τα πάντα γιατί για εκείνον η ηρεμία και η γαλήνη είναι ο πρώτος στόχος σε όλα τα επίπεδα. Θέλει να είστε χαλαροί και αυτό θα θέλει να επιβεβαιώσει πριν σου εκφράσει τα συναισθήματά του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι γνωστό ότι κρατάει τα συναισθήματά του κρυφά. Όταν αρχίσει να σε ερωτεύεται θα συμπεριφέρεται περίεργα γύρω σου. Ίσως και να αρχίσει να σε αποφεύγει. Όταν αποφασίσει να σου το πει να είσαι έτοιμη να αγαπηθείς με έναν τρόπο που δεν έχεις ξαναβιώσει ποτέ.

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει ανάγκη να προβάλλει έναν αισιόδοξο εαυτό. Είναι πάντα χαρούμενος και κάνει focus μόνο στα θετικά στοιχεία της ζωής. Στην αρχή ίσως σου φανεί επιφανειακός. Παρόλα αυτά, όταν σε ερωτευτεί θα σου μιλήσει για πιο βαθιά ζητήματα, φόβους και ανασφάλειες. Τη στιγμή που θα το κάνει, θα καταλάβεις πως δε σε βλέπει απλά ως ένα crush πλέον.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν έχει χρόνο για παιχνίδια. Του παίρνει ένα διάστημα μέχρι να συνειδητοποιήσει πως ερωτεύτηκε. Όχι γιατί δεν έχει αυτογνωσία, αλλά επειδή θέλει να είναι σίγουρος πως το αξίζεις. Μπορεί να αργήσει να παραδεχτεί τα όσα νιώθει, μα όταν το κάνει θα μπορεί να απαντήσει σε κάθε σου ερώτηση με απόλυτη συνείδηση.

Υδροχόος

Για τον Υδροχόο η ανεξαρτησία και ο προσωπικός χώρος και χρόνος είναι το παν. Στην αρχή φαίνεται απόμακρος και ίσως σου δίνει την αίσθηση πως δε σε υπολογίζει. Παρόλα αυτά, όταν αρχίσει να σε ερωτεύεται δε θα μπορεί να μένει πολύ μακριά σου. Κατά βάθος, έχει ανάγκη από την ανθρώπινη επαφή.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι απόλυτα ρομαντικά πλάσματα. Πιστεύουν πως κάπου εκεί έξω κυκλοφορεί το soulmate τους. Όταν ένα Ψαράκι αρχίζει να ερωτεύεται είναι εμφανές. Το εκφράζει με κάθε τρόπο, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε κάνει ευτυχισμένη.

featured image: Thought Catalog