Δεν είναι πολύ περίεργο πώς το ζώδιό σου μπορεί να καθορίσει την προσωπικότητά σου, τη συμβατότητα με άλλους και, ναι, τις προτιμήσεις σου για τα φαγητά; Παρακάτω λοιπόν μοιραζόμαστε μαζί σου την τέλεια πίτσα, σύμφωνα με το ζώδιο σου.

Κριός: 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Ως ηγέτης που είναι, ο Κριός θέλει να ξεκινάει ο ίδιος τις τάσεις, όχι να τους ακολουθεί. Για αυτό και θέλει να βάλει ως topping στην πίτσα του το λατρεμένο comfort food, macaroni and cheese. Άλλωστε ποιος θα του φέρεις αντίρρηση;

Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαΐου

Ο Ταύρος είναι γνωστός για τα ακριβό γούστο του. Τι άλλο θα διάλεγε λοιπόν για την πίτσα του εκτός από γαρίδες;

Δίδυμος: 21 Μαΐου – 20 Ιουνίου

Γιατί να διαλέξει ένα topping όταν μπορεί να επιλέξει δύο; Προφανώς, η πίτσα με ανανά και ζαμπόν είναι η αγαπημένη πίτσα των Δίδυμων!

Καρκίνος: 21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Οι Καρκίνοι είναι γνωστό ότι είναι συναισθηματικοί και πολύ παραδοσιακοί τύποι. Οπότε επιλέγουν την κλασική πίτσα με με πεπερόνι και μανιτάρια.

Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Απελευθέρωσε το λιοντάρι που κρύβεις μέσα σου με μια πίτσα που είναι τόσο τολμηρή όσο και εσύ. Μία πικάντικη ταϊλανδέζικη πίτσα με κοτόπουλο και φυστικοβούτυρο είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Παρθένος: 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Ο Παρθένος μπορεί να δοκιμάσει τα πάντα ανάλογα την περίσταση. Αυτό όμως που προτιμάει και αποζητά είναι μια πίτσα με λεπτή ζύμη και μελιτζάνα!

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Οι Ζυγοί δεν ζητάνε πολλά ούτε ιδιαίτερα πράγματα σε ότι αφορά το φαγητό τους. Μία πίτσα με extra μοτσαρέλα του αφήνει παραπάνω από ικανοποιημένους.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Οι Σκορπιοί έχουν γεννηθεί ”άγριοι” και τους αρέσει καθετί πικάντικο. Έτσι, πάντα προτιμάνε να προσθέτουν στην πίτσα τους καυτερές πιπεριές ή καυτερή σάλτσα.

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ο Τοξότης λατρεύει όσο τίποτα τα ταξίδια. Η γευσιγνωσία είναι συνήθως η κινητήριος δύναμη για να ταξιδέψουν. Έτσι, αυτό γνώρισαν στα ταξίδια τους και αγαπάνε δεν είναι ακριβώς πίτσα. Είναι το λαχματζούν!

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Η πρακτικότητα, η πειθαρχία και η σοφία είναι οι λέξεις που περιγράφουν τον Αιγόκερω. Αγαπάνε ακόμα την άνεση και το comfort zone τους. Έτσι μια απλή αλλά καθόλου βαρετή πίτσα, είναι αυτή με ψητά λαχανικά.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ο Υδροχόος έχει φαντασία. Του αρέσει να μπερδεύει τα πράγματα και να δημιουργεί νέα. Για αυτό λατρεύει την προσθήκη αυγού στην πίτσα του. Άλλωστε είναι μια ευφάνταστη ιδέα για το πρωινό του.

Ιχθύς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

O Ιχθύς είναι ένα ζώδιο του νερού. Οπότε είναι λογικό να αγαπάει καθετί θαλασσινό και ως εκ τούτου δεν διστάζει να προσθέσει στην πίτσα του μύδια!

featured photo: unsplash.com/@fightmorefilms