Τα πλεκτά – είτε πρόκειται για πολυτελές κασμίρ είτε για πιο casual νήμα και πλέξη – εκ πρώτης μπορεί να μην φαίνονται ως ο τέλειος συνδυασμός με τα κοσμήματα, αλλά μπορεί να γίνει.

Ένα μενταγιόν σε μια λεπτή αλυσίδα χρειάζεται λίγη αντίθεση. Θα φαινόταν περίεργο πάνω από ένα πολύ χοντρό πλεκτό, αλλά, θα ήταν υπέροχο με μία ζακέτα, κουμπωμένη πάνω από ένα top. Το ίδιο ισχύει για τα κολιέ με πέτρες.

Εναλλακτικά μπορείς να το φορέσεις πάνω από ένα ζιβάγκο με λεπτή πλέξη ή έστω όχι πολύ ογκώδες.

Τις πέρλες ή μαργατιτάρια μπορείς να τις συνδυάσεις με ένα πλεκτό -πάλι με ελαφριά πλέξη- όπως έκανε η whaelse, δίνοντας την υπέροχη ιδέα με τον δερμάτινο παντελόνι.

Αν τώρα επιμένεις ότι θέλεις να φορέσεις κάποιο κόσμημα πάνω από ένα χοντρό πλεκτό, όπως ένα φαρδύ ζιβάγκο πρέπει να είσαι έτοιμη να πειραματιστείς. Αυτό σημαίνει μεγάλες αλυσίδες, και υπερμεγέθεις κρίκους. Σκέψου εκείνα τα chunky κολιέ με τα μεγάλα μενταγιόν και βραχιόλια με αλυσίδες, φαίνονται ακόμη καλύτερα πολλά μαζί. Τα μακριά κολιέ επίσης λειτουργούν σωστά με ένα πλεκτό.

Μια ανοιχτή ζακέτα, κουμπωμένη στο πάνω μέρος, είναι το τέλειο κομμάτι επίσης για να φορέσεις πιο πολλά κολιέ, μία πιο ζεστή μέρα.

Όσον αφορά τα δαχτυλίδια, ξέρεις κι εσύ καλά ότι οι προεξοχές και οι αιχμηρές γωνίες τους είναι αδίστακτες με τα πλεκτά. Τα καλύτερα δαχτυλίδια για να συνδυάσετε ένα πλεκτό είναι λεία και επίπεδα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacqueline Zelwis (@whaelse)

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Audrey (@audreylombard)

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adwoa Aboah (@adwoaaboah)

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANDY CSINGER (@andicsinger)