Η αντίληψη ότι ένα κοστούμι ανήκει στην κλασσική κατηγορία των ρούχων της ντουλάπας και φοριέται μόνο από άντρες είναι εσφαλμένη. Όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν το κοστούμι στην καθημερινότητά τους είτε πρόκειται για τον εργασιακό τους χώρο είτε για τις νυχτερινές τους εξορμήσεις.

Τα κλασσικό κοστούμι έχει αλλάξει μορφή και έχει γίνει πιο διασκεδαστικό. Φέτος, οι σχεδιαστές μετατρέπουν το κλασσικό κοστούμι σε ένα φρέσκο και stylish κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

#1 Pijama party

Η αντίληψη ότι ένα κοστούμι ανήκει στην κλασσική κατηγορία των ρούχων της ντουλάπας και φοριέται μόνο από άντρες είναι εσφαλμένη. Όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν το κοστούμι στην καθημερινότητά τους είτε πρόκειται για τον εργασιακό τους χώρο είτε για τις νυχτερινές τους εξορμήσεις. Τα κλασσικό κοστούμι έχει αλλάξει μορφή και έχει γίνει πιο διασκεδαστικό. Φέτος, οι σχεδιαστές μετατρέπουν το κλασσικό κοστούμι σε ένα φρέσκο και stylish κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. #1 Pijama party Το bed dressing δεν προορίζεται μόνο για την κρεβατοκάμαρα σου. Από την περσινή σεζόν, είδαμε να κάνει την εμφάνισή του από διάσημα fashion icons. Μη διστάσεις να επιλέξεις ένα κοστούμι με ύφασμα πιτζάμας. Θα νιώθεις άνετη και ταυτόχρονα θα είσαι in! #2 Floral or pattern Εάν θέλεις να επιλέξεις ένα κοστούμι αλλά θέλεις να αφήσεις στην άκρη την αυστηρότητά του, τότε προτίμησε υφάσματα με λουλούδια ή περίτεχνα patterns. #3 The oversized Οι σχεδιαστές ψήφισαν ηχηρά φαρδιές γραμμές για το φθινόπωρο και το χειμώνα της φετινής σεζόν. Το oversized κοστούμι θα φορεθεί πολύ αυτή τη χρονιά! Ενδείκνυται για κοπέλες χωρίς καμπύλες. #4 Velvet power Έχουμε δει το velvet τόσο σε ρούχα όσο και σε παπούτσια. Αποτελεί μία σικάτη επιλογή που θα αναβαθμίσει την εμφάνισή σου, εφόσον φορεθεί σωστά. #5 The striped suit Ένα ριγέ κοστούμι μπορεί να υποστηρίξει τόσο μια πρωινή όσο μια βραδινή σου εμφάνιση. Το συγκεκριμένο είδος κοστουμιού είναι φτιαγμένο για γυναίκες καριέρας οι οποίες λατρεύουν τη θηλυκότητα.

Το bed dressing δεν προορίζεται μόνο για την κρεβατοκάμαρα σου. Από την περσινή σεζόν, είδαμε να κάνει την εμφάνισή του από διάσημα fashion icons. Μη διστάσεις να επιλέξεις ένα κοστούμι με ύφασμα πιτζάμας. Θα νιώθεις άνετη και ταυτόχρονα θα είσαι in!

#2 Floral or pattern

Πώς να φορέσεις το κοστούμι αυτή τη σεζόν

Εάν θέλεις να επιλέξεις ένα κοστούμι αλλά θέλεις να αφήσεις στην άκρη την αυστηρότητά του, τότε προτίμησε υφάσματα με λουλούδια ή περίτεχνα patterns.

#3 The oversized

Πώς να φορέσεις το κοστούμι αυτή τη σεζόν

Οι σχεδιαστές ψήφισαν ηχηρά φαρδιές γραμμές για το φθινόπωρο και το χειμώνα της φετινής σεζόν. Το oversized κοστούμι θα φορεθεί πολύ αυτή τη χρονιά! Ενδείκνυται για κοπέλες χωρίς καμπύλες.

#4 Velvet power

Πώς να φορέσεις το κοστούμι αυτή τη σεζόν

Έχουμε δει το velvet τόσο σε ρούχα όσο και σε παπούτσια. Αποτελεί μία σικάτη επιλογή που θα αναβαθμίσει την εμφάνισή σου, εφόσον φορεθεί σωστά.

#5 The striped suit

Πώς να φορέσεις το κοστούμι αυτή τη σεζόν

Ένα ριγέ κοστούμι μπορεί να υποστηρίξει τόσο μια πρωινή όσο μια βραδινή σου εμφάνιση. Το συγκεκριμένο είδος κοστουμιού είναι φτιαγμένο για γυναίκες καριέρας οι οποίες λατρεύουν τη θηλυκότητα.

photos: styledumonde.com, vogue.com