Πώς να αφαιρέσεις τα extensions των βλεφαρίδων σου εύκολα στο σπίτι

Πώς να αφαιρέσεις τα extensions των βλεφαρίδων σου εύκολα στο σπίτι

Έχασες λόγω καραντίνας το ραντεβού αφαίρεσης των extensions στις βλεφαρίδες σου; Σε ενοχλεί που έχουν φύγει σε μερικά σημεία αλλά όχι σε όλα; Φοβάσαι πως αν το κάνεις μόνη σου θα καταστρέψεις τις δικές σου βλεφαρίδες; Υπάρχει εύκολος τρόπος να αφαιρέσεις τα extensions μόνη στο σπίτι.

Ακολούθησε αυτά τα τέσσερα βήματα για να αφαιρέσεις τα extensions σου χωρίς να βλάψεις τις δικές σου βλεφαρίδες.

1. Αφαίρεσε καλά τη μάσκαρα από τις βλεφαρίδες

Όταν αφαιρέσεις το μακιγιάζ από τα μάτια φρόντισε να χρησιμοποιήσεις κάποιο demaquillage που να είναι κατάλληλο για ευαίσθητο στο δέρμα. Δεν θέλεις να βλάψεις και τις φυσικές σου βλεφαρίδες αφαιρώντας τη μάσκαρα.

2. Βάλε ζεστό νερό σε ένα μπολ και άσε το πρόσωπό σου να εκτεθεί για λίγο στον ατμό

Αφού αφαιρέσεις το μακιγιάζ, έκθεσε το πρόσωπό σου σε ατμό για να "χαλαρώσουν" τα extensions. Γέμισε ένα μπολ με καυτό νερό, εφάρμοσε μια πετσέτα πάνω από το κεφάλι σου και έκθεσε το πρόσωπό σου στον ατμό. Ο ατμός είναι πολύ καλός και για το δέρμα, μιας και ανοίγει τους πόρους και περιορίζει τη συσσώρευση σμήγματος.

Πώς να αφαιρέσεις τα extensions των βλεφαρίδων σου εύκολα στο σπίτι


Byrdie

3. Άλειψε ελαιόλαδο στις βλεφαρίδες

Το λάδι αραιώνει αποτελεσματικά την κόλλα που χρησιμοποιείται για να τα κολλήσει στη γραμμή των βλεφαρίδων. Εφάρμοσε λοιπόν λίγο λάδι σε λίγο βαμβάκι και σκούπισε απαλά τις βλεφαρίδες σου, φροντίζοντας να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια σου, για να αποφύγεις ερεθισμούς. Συνέχισε να σκουπίζεις τις βλεφαρίδες μέχρι να αρχίσουν να πέφτουν.

4. Περιποίηση

Μόλις πέσουν τα extensions σου, ξέπλυνε τα μάτια σου με νερό για να φύγει οποιοδήποτε υπόλειμμα και πρόσθεσε έναν ενυδατικό serum αν έχεις.

Εάν ανησυχείς για την αφαίρεση των extensions των βλεφαρίδων σου, τότε μπορείς να τις αφήσεις να πέσουν φυσικά. Ο κύκλος ζωής των βλεφαρίδων διαρκεί περίπου έξι εβδομάδες και έτσι τα extensions σου θα αρχίσουν να πέφτουν.

Featured image: Business Insider
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.