Ο Καρκίνος θα σε γνωρίσει στους δικούς τους ανθρώπους και ο Λέων θα καμαρώνει για τις επιτυχίες σου, ο Τοξότης θα στο πει ευθέως και ο Δίδυμος θα επιμένει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

Παρακάτω θα ανακαλύψεις τον τρόπο που κάθε ζώδιο δείχνει το αληθινό του ενδιαφέρον κι ότι σε θέλει στη ζωή του.

Κριός: Δεν προσγειώνεται όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο casual

Οι Κριοί είναι ενθουσιώδεις και απολαμβάνουν να κάνουν διασκεδαστικά πράγματα με τους συντρόφους τους. Πάντα προσηλωμένοι στην περιπέτεια ή έναν τολμηρό τρόπο έκφρασης του πώς νιώθουν, η αρχή ενός φλερτ είναι πάντα αγαπημένη για έναν Κριό. Ωστόσο, όταν τα πράγματα αρχίζουν να ηρεμούν και η ζωή επανέρχεται στη ρουτίνα της, ο Κριός μπορεί να βαρεθεί εύκολα και να αρχίσει να ψάχνει για κάτι πιο ελκυστικό – εκτός και αν σε θέλει ειλικρινά.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Κριός θα συνεχίσει να βρίσκει νόημα να μείνει δίπλα σου, ακόμη και αν πρέπει να προσπαθεί -σύμφωνα με τη λογική του -να κάνει αυτές τις καθημερινές στιγμές κάτι αξιομνημόνευτο – επειδή έχει επενδύσει στη σχέση και είναι φυσικά ικανοί να αναζητούν τη δράση.

Ταύρος: Βγαίνει από τις ζώνη άνεσής του

Οι Ταύροι κάνουν πάντα τα πάντα για να φτιάξουν καλύτερη τη ζωή τους – δοκιμάζουν νέα πράγματα, αφήνουν μόνο τους θετικούς ανθρώπους στη ζωή τους και προσπαθούν να τελειοποιήσουν τις καριέρες και τις κοινωνικές καταστάσεις στις οποίες θέλουν να είναι μέρος. Όταν πρόκειται για μια σχέση, οι Ταύροι δεν ντρέπονται να ξεκαθαρίσουν τι (ή ποιον) θέλουν, αλλά μερικές φορές το να βάλουν ένα νέο άτομο στη ζωή τους είναι πιο δύσκολο από ό,τι φαίνεται.

Ωστόσο, αν ένας Ταύρος σου αφήνει χώρο στον κόσμο του κι αλλάζει τις συνήθειές του για χάρη σου, τότε αυτό δεν είναι μικρό πράγμα – ένας Ταύρος αγαπάει το comfort zone του και αν είναι πρόθυμος να βγει από αυτό έστω και λίγο εξαιτίας σου, τότε ξέρεις ότι σε θέλει πραγματικά κοντά του.

Δίδυμος: Παραμένει όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα

Οι Δίδυμοι έχουν κακοχαρακτηριστεί κατά καιρούς επειδή είναι αναποφάσιστοι. Οι Δίδυμοι όμως λατρεύουν να μαθαίνουν νέα πράγματα, να έχουν νέες εμπειρίες και να γνωρίζουν ενδιαφέροντες ανθρώπους – οπότε αρχικά, ακόμα κι αν περνούν πολύ χρόνο με κάποιον, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλουν να είναι μαζί του γενικά.

Αυτό γίνεται σαφές μόνο όταν τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν- είτε λόγω διαφωνιών, περιστάσεων, απόστασης κ.λπ. Σε τέτοιες στιγμές είναι πολύ εύκολο για έναν Δίδυμο να τρέξει και να βρει κάτι καινούργιο, αλλά αν επιλέξει να μείνει και πραγματικά προσπαθήσει να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν, τότε να ξέρεις ότι σε θέλει ειλικρινά.

Καρκίνος: Θέλει να σε γνωρίσει στους δικούς του ανθρώπους

Οι Καρκίνοι είναι συγκρατημένοι με την πρώτη ματιά. Τείνουν να πλημμυρίζουν τον σύντροφό τους με αγάπη και στοργή, ακόμα κι αν η σχέση δεν είναι πολύ σοβαρή. Ωστόσο, επειδή οι Καρκίνοι έχουν φυσικά την τάση να δείχνουν πολλή στοργή έτσι κι αλλιώς, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε αν είναι απλά ενθουσιασμένοι με τον έρωτα ή αν είναι ενθουσιασμένοι με σένα.

Ωστόσο, αν ένας Καρκίνος αρχίσει να σε συστήνει στους φίλους και την οικογένειά του, μπορείτε να το εκλάβεις ως σημάδι ότι σε θέλει πραγματικά.

Λέων: Είναι υποστηρικτικός και σίγουρος και για τους δυο σας

Τα λιοντάρια είναι ο τέλειος συνδυασμός απόλυτης αυτοπεποίθησης και σκληρής αφοσίωσης σε αυτούς που τους ενδιαφέρουν. Ο Λέων ξέρει τι θέλει και τι του αξίζει, και δεν έχει πρόβλημα να επιδιώξει αυτό που θέλει. Λόγω της φυσικής του αυτοπεποίθησης μπορεί να φανεί τρομακτικός στην αρχή.

Ωστόσο, θα ξέρεις ότι ένας Λέων σε θέλει κάθε φορά που αρχίζει να μιλάει περισσότερο για τα επιτεύγματά σου και όχι τα δικά του. Θα είναι εξίσου ενθουσιασμένος και υποστηρικτικός μαζί σου όσο θα ήθελε για τον εαυτό του.

Παρθένος: Παραδέχεται τις ατέλειες και τα ελαττώματά του

Οι Παρθένοι δεν το έχουν με την αυτοκριτική. Προσπαθούν να διορθώσουν τα πράγματα μόνοι τους και να κρατούν τα προβλήματά τους για τον εαυτό τους, και συχνά αυτό βάζει τους άλλους σε απόσταση. Αν ένας Παρθένος σε έχει ήδη βάλει στη ζωή του από την αρχή, θα ξέρεις ότι σε θέλει πραγματικά αν ανοιχτεί όσον αφορά τις δικές του ανασφάλειες και φόβους – γιατί σίγουρα δεν το κάνει αυτό με κανέναν άλλο , και μπορεί να είναι πολύ δύσκολο για εκείνον.

Ωστόσο, αν σου επιτρέψει να δεις αυτή την πλευρά σου, θα ξέρεις ότι έχεις την πλήρη εμπιστοσύνη του.

Ζυγός: Δεν φοβάται να μαλώσει μαζί σου

Ο Ζυγός αγαπά να δημιουργεί βαθιές σχέσεις. Αν και δεν ανέχεται τις μονόπλευρες καταστάσεις, είναι εξαιρετικά υπομονετικός και αφιερώνει τον χρόνο του για να ανακαλύψει πώς θα βγει το καλύτερο από μία σχέση. Ωστόσο, οι Ζυγοί έχουν επίσης την τάση να κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί, σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν την ειρήνη και να ζουν με την ιδέα ότι όλα είναι αρμονικά.

Θα ξέρεις ότι ένας Ζυγός σε θέλει πραγματικά όταν επιλέξει να εμπλακεί πραγματικά σε μια σύγκρουση/συζήτηση μαζί σου αντί να το παραμερίσει- προτιμά να τσακωθεί μαζί σου παρά να κινδυνεύσει να σε χάσει, κι αυτό λέει πολλά.

Σκορπιός: Επιλέγει να είναι ευάλωτος μαζί σου

Οι Σκορπιοί απολαμβάνουν τη διασκέδαση και τις περιστασιακές σχέσεις σε σύγκριση με τις μακροχρόνιες σχέσεις. Αυτό μπορεί να προκαλεί σύγχυση λόγω του πόσο παθιασμένα και έντονα μπορεί να είναι τα συναισθήματά τους και μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιορίσεις εάν το πάθος τους σημαίνει ότι θέλουν κάποιον πραγματικά ή απλώς απολαμβάνουν το παιχνίδι. Όταν ένας Σκορπιός αρχίζει να λέει πράγματα που λέει ότι δεν έχει πει σε κανέναν άλλον ή φανερώνει τους φόβους, τις ανασφάλειες και τις ανησυχίες του, τότε ξέρεις ότι θέλει πραγματικά να είναι μαζί σου.

Τοξότης: Σου το λέει ευθέως, χωρίς να αστειεύεται

Οι Τοξότες είναι πολύ ξέγνοιαστοι και προσπαθούν να μην παίρνουν τα πράγματα στη ζωή πολύ στα σοβαρά. Αν και τους αρέσει να κρατάνε τα πράγματα χαλαρά και με ανάλαφρη διάθεση, όταν κάτι τους ενδιαφέρει, επικεντρώνονται σ’ αυτό. Ωστόσο, με έναν Τοξότη, το να ξέρεις ότι σε θέλει είναι αρκετά απλό – θα σου το πει, ωμά. Αν και συνήθως του αρέσει να μπερδεύει μία σοβαρή συζήτηση με αστεία, αν σε θέλει πραγματικά τότε θα σε ενημερώσει – ξεκάθαρα, χωρίς παιχνίδια, χωρίς μπερδεμένα σινιάλα.

Αιγόκερως: Αρχίζει να χαλαρώνει όταν είναι μαζί σου

Οι Αιγόκεροι είναι αρκετά απαισιόδοξοι – γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι και τα συναισθήματα είναι απρόβλεπτα και έτσι πάντα περιμένουν το χειρότερο. Αν και δεν θα το πουν δυνατά, αλλά διστάζουν να επενδύσουν πραγματικά από την αρχή σε μία πιθανή σχέση. Ωστόσο, αφού περάσει ο καιρός, αν ένας Αιγόκερως αρχίσει να χαλαρώνει και να χαλαρώνει, τότε είναι ξεκάθαρο ότι σε θέλει πραγματικά στη ζωή του. Θα κάνει τα πάντα για να επενδύσει περισσότερο χρόνο και προσπάθεια αφού πραγματικά πιστεύει ότι αξίζει τον κόπο.

Υδροχόος: Σταματά να σε διώχνει 

Οι Υδροχόοι φροντίζουν να κρατούν απόσταση από τους πιθανούς συντρόφους τους, ακόμα κι όταν τους αρέσει πραγματικά να είναι κοντά τους. Προτιμούν να μένουν μόνοι με τις σκέψεις τους και να βρίσκουν τρόπους να κάνουν τον κόσμο γύρω τους καλύτερο. Ωστόσο, όταν ένας Υδροχόος σε θέλει πραγματικά, αφιερώνει χρόνο για να επικοινωνήσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του. Θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να γίνει ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου και δεν θα έχεις καμία αμφιβολία ότι είναι στο πλευρό σου.

Ιχθύες: Σου μιλάει για τα προβλήματά του

Οι Ιχθύες αναζητούν βάθος στις σχέσεις τους με τους ανθρώπους. Δεν φοβούνται να βουτήξουν σε άγνωστα νερά για τους ανθρώπους που νοιάζονται. Αν και αρχικά είναι αναποφάσιστοι για το αν θα δεσμευτούν σε μια σχέση, να ξέρεις ότι ένας Ιχθύς σε θέλει όταν αρχίσει να μοιράζεται τα προβλήματα του μαζί σου. Οι Ιχθύες συνήθως φοβούνται μήπως γίνουν βάρος σε αυτούς που νοιάζονται και δεν θέλουν να φορτώσουν τις ανησυχίες τους πάνω τους.