Χωρίς δεύτερη σκέψη οι σειρές των 90s ήταν αξεπέραστες. Πριν το Netflix, μερικές από τις καλύτερες σειρές που υπήρχαν ήταν το “Ο πρίγκιπας του Μπελ Αιρ”, το “Σαμπρίνα η έφηβη μάγισσα” και  το “Boy Meets World”. Έπρεπε όμως να περιμένουμε το κάθε επεισόδιο να βγει και όχι να βλέπουμε όλη τη σειρά μέσα σε μία μέρα.  Αλλά πλέον, ευτυχώς μπορούμε να τα βλέπουμε ξανά και ξανά. Όλοι είχαμε του αγαπημένους μας χαρακτήρες. Ποιος ήταν ο δικός σου; Και κυρίως ποιος χαρακτήρας είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου;

1.Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)  

Ποιος sit-com χαρακτήρας είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου
Bustle

Ως Κριός δεν νομίζω να σου κάνει εντύπωση που δεν είσαι άλλη από την Hilary Banks από τον Πρίγκιπα του Μπελ Αιρ. 

Ακριβώς όπως και η Hilary, μερικές φορές περνιέσαι για το “κακό κορίτσι”, αλλά είσαι απλά παρεξηγημένη. Ως Κριός, έχεις μια φλογερή προσωπικότητα, ξέρεις τι θέλεις και δεν θα αφήσεις κανέναν να παρεμποδίσει τα όνειρά σου. 

2. Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Radio Times

Ως Ταύρος, αγαπάς να είσαι περιτριγυρισμένη από όμορφα πράγματα, μέσα στην πολυτέλεια. Δουλεύεις σκληρά ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις όλα αυτά τα πολυτελή πράγματα. Γι’ αυτό και ο χαρακτήρας που σου μοιάζει είναι ο Frasier Crane από τον Frasier.

Λατρεύεις κάθε τι πολύχρωμο και κάθε τι πολυτελές. Αγαπάς να βοηθάς τους άλλους, πράγμα που σε αποσπά από τα δικά σου προβλήματα. 

3.  Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

BizzVenue

Αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες κωμικές σειρές των 90s είναι ο Seinfeld και εσύ Δίδυμέ μου είσαι ο Cosmo Kramer. 

Τη μία στιγμή είναι αδιάφορος και την άλλη θα έκανε οτιδήποτε για να βοηθήσει έναν δικό του άνθρωπο που έχει ανάγκη. Ακριβώς όπως εσύ, ο Kramer είναι εξαιρετικά κοινωνικός και πολύ εξωστρεφείς. 

4. Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Pinterest

Η μητέρα όλων των ζωδίων, το ζώδιο της οικογένειας και του σπιτιού. Δεν θα μπορούσες να είσαι άλλη από την Debra Barone από το Everybody Loves Raymond. Ακριβώς όπως η Debra, το άγχος είναι κάτι με το οποίο μαθαίνεις να ζεις. 

Ακριβώς όπως η Debra, είσαι απίστευτα υπεύθυνη, ανιδιοτελής, αξιόπιστη, ανατροφοδοτούμενη και προστατεύεις την οικογένεια και τους φίλους σου.

5. Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

We Heart It

Ο θείος του ζωδιακού κύκλου είναι ένας, ο Λέων! Και σε ποιον δεν άρεσε ο θείος Jesse από το Full House;

Ο θείος Jesse ήταν το “κακό αγόρι” που μας προειδοποίησαν οι γονείς μας, αλλά είχε και ένα τρωτό σημείο. Η εμφάνιση. Είσαι όμως τρομερά δημιουργικό άτομο και όλοι θέλουν να σου μοιάσουν. 

6. Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτέμβρη) 

Insider

Μία από τις καλύτερες και αξεπέραστες σειρές ήταν τα Φιλαράκια. Και ο Παρθένος δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Monica Geller. 

Η Monica είναι πασίγνωστη για την καθαριότητα και την οργάνωσή της, όπως όταν οργάνωσε όλες τις φωτογραφίες της με παραπομπές και αρίθμηση όλων αυτών.

Η Monica έχει επίσης μια τεράστια καρδιά και είναι απίστευτα ευγενική. Αποτελεί την μητρική φιγούρα της παρέας.

7.  Ζυγός (23 Σεπτέμβρη – 22 Οκτώβρη)

Zimbio

Εκείνος που επιφέρει την ειρήνη παντού. Ο Ζυγός. Αν ψάχνεις για κάποιον ήρεμο, τότε δεν είναι άλλος από τον Dan Conner από το Roseanne. 

Ας το παραδεχτούμε, όλοι θέλαμε να είναι ο Dan ο πατέρας μας σε κάποια στιγμή, γιατί θα μπορούσε να χειριστεί μια κατάσταση όπως κανένας άλλος.

8. Σκορπιός (23 Οκτώβρη – 21 Νοέμβρη) 

Pinterest

Ακόμα κι αν μισείς γάτες, ποιος θα μπορούσε ποτέ να μισήσει τον Σάλεμ από τη Σαμπρίνα; Δεν υπάρχει κάποιος που να σου μοιάζει πιο πολύ Σκορπιέ μου!

Ο Σάλεμ ήταν ένας μάγος που καταδικάστηκε να είναι γάτα για το υπόλοιπο της ζωής του.

 Όπως και εκείνος, είσαι σαρκαστικός και έχεις έντονη αίσθηση του χιούμορ. 

9.  Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) 

Fanpop

Θέλεις πάντα να ταξιδεύεις. Αν έπρεπε να διαλέξεις το δίδυμο ζωδιακό σου ταίρι τότε δεν θα ήταν άλλος από τον Dick Solomon από το Third Rock From The Sun.

Θες να μάθεις το γιατί; Γιατί είναι υπέροχος. Θέλεις να μαθαίνεις για το μέλλον και σου αρέσει να φιλοσοφείς. Και μερικές φορές ίσως η ειλικρίνειά σου να τσακίζει κόκαλα. 

10. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Hair style Ideas & Hair Cut

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για τη φιλοδοξία και τη σκληρή δουλειά τους. Ποια άλλη θα ήσουν, αν δεν ήσουν η Vivian Banks από τον Πρίγκιπα του Μπελ Αιρ. 

Όπως και η Vivian είσαι εργατική και βάζεις μεγάλους στόχους. Είσαι αρχηγός τόσο στη δουλειά όσο και την οικογένειά σου, λόγω της ωριμότητας και της επινοητικότητάς σου.

11. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Bustle

Είσαι οραματιστής και πιστεύεις ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να ντρέπονται γι’ αυτό που είναι. Δεν μπορείς να είσαι άλλη από την Donna από το The 70s Show!

Υπέροχη και πανέξυπνη, όπως και εσύ! Αγαπάς τους ανθρώπους και πιστεύεις πως όλοι πρέπει να είναι ίσοι. 

12. Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Eighties Kids

Δεν είσαι άλλη από την εγωκεντρική Daphne Moon από τον Fraiser.

Όπως και η Daphne επιλέγεις να βλέπεις πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων. Είσαι ευαίσθητη και ευγενική. Θέλεις να μένεις μόνη σου και έχεις κάτι σαν την έκτη αίσθηση. 

Πηγή: society19.com Μετάφραση: Εύα Τόλιου Featured image: Hello honey – Tumblr