Δεν τα παρατάνε όλοι με την πρώτη δυσκολία. Κάποιοι ούτε καν με τη δεύτερη. Είναι το πείσμα; Η αίσθηση πως εάν τα παρατήσεις θα σε πουν αδύναμο; Όποιος και εάν είναι ο λόγος που δεν τα παρατάς εύκολα στη ζωή σου εδώ θα τον μάθεις. Και θα είναι βασισμένος στον αστρολογικό σου χάρτη!

Κριός

Νιώθεις τόσο ισχυρός που αγνοείς τις ανασφάλειές σου και δεν έχεις καμία αμφιβολία πως θα πετύχεις. Άρα ποιος ο λόγος να τα παρατήσεις;

Ταύρος

Ποτέ δεν τα παρατάς γιατί είσαι πεισματάρης. Θα πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει με οποιοδήποτε κόστος.

Δίδυμοι

Παθιάζεσαι με ό,τι και εάν κάνεις. Θέλεις να είσαι επιτυχημένος όσο τίποτα. Δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να τα παρατάει.

Καρκίνος

Ποτέ δεν τα παρατάς γιατί θέλεις να κάνεις τους ανθρώπους γύρω σου περήφανους. Και φυσικά θέλεις να κάνεις και τον εαυτό σου περήφανο. Ποτέ δεν θα συγχωρούσες τον εαυτό σου αν τα παράταγες.

Λέων

Είσαι τόσο σίγουρος για τις ικανότητές σου που μοιάζει ανώφελο να τα παρατήσεις. Ξέρεις ότι είσαι σε θέση να επιτύχεις τα όνειρά σου και δεν θα αφήσεις κανέναν να σε σταματήσει.

Παρθένος

Τα παρατάς πολύ δύσκολα γιατί η απογοήτευσή σου κρατάει πολύ λίγο. Επανέρχεσαι στην σκληρή δουλειά πολύ γρήγορα.

Ζυγός

Ποτέ δεν τα παρατάς γιατί περιβάλλεσαι από θετικά, ενθαρρυντικά άτομα που πιστεύουν σε εσένα. Κάθε φορά που αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου, κάποιος θα σε επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Σκορπιός

Ποτέ δεν τα παρατάς επειδή είσαι υπερβολικά υπομονετικός. Καταλαβαίνεις ότι τα καλά πράγματα απαιτούν σκληρή δουλειά. Καταβάλλεις κάθε προσπάθεια χωρίς όμως να περιμένεις άμεσα αποτελέσματα. Έτσι, σπάνια απογοητεύεσαι.

Τοξότης

Ποτέ δεν τα παρατάς γιατί η αποτυχία δεν είναι επιλογή για εσένα. Δεν θα σταματήσεις μέχρι να πάρεις αυτό που θέλεις. Μπορεί να σου πάρει ακόμη και χρόνια, αλλά θα συνεχίσεις να προσπαθείς για να επιτύχεις τους στόχους σου.

Αιγόκερως

Δεν τα παρατάς εύκολα γιατί έχεις τρομερές αντοχές. Έχεις περάσει πολλά στη ζωή σου και μπορείς να χειριστείς κάθε δυσκολία. Μερικά μόνο εμπόδια δεν είναι ικανά για να σε πείσουν να εγκαταλείψεις τα όνειρά σου.

Υδροχόος

Δεν τα παρατάς σχεδόν ποτέ γιατί είσαι ονειροπόλος. Έχεις μεγάλα όνειρα για τον εαυτό σου. Αρνείσαι να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από αυτό που πραγματικά θέλεις.

Ιχθύς

Δεν τα παρατάς ποτέ γιατί είσαι ρεαλιστής. Καταλαβαίνεις ότι οι πιθανότητες είναι λίγες για να πετύχεις κάτι με την πρώτη φορά. Πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς εάν θέλεις να δεις αποτελέσματα.