Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε ερωτευτεί, μερικές φορές μάλιστα αργούμε πολύ να το συνειδητοποιήσουμε.

Κάποιοι είναι πιο ανοιχτοί στο να ερωτευτούν και να αφεθούν, άλλοι φρουρούν την καρδιά τους σε μια προσπάθεια να προστατευθούν ίσως. Αλλά όταν προσέχεις πολύ να μην πληγωθείς, υπάρχει ο κίνδυνος να σε προσπεράσουν πολύ όμορφες εμπειρίες και άνθρωποι.

Υπάρχουν ζώδια που δεν μπορούν παρά να φανταστούν μια ζωή με τους συντρόφους τους και να ονειρευτούν το μέλλον. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν ζώδια που ναι μεν ερωτεύονται παράφορα, αλλά προστατεύουν τα αισθήματά τους τόσο πολύ που το να σε εμπιστευτούν φαίνεται σαν μακρινό όνειρο.

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια που ερωτεύονται παράφορα και ποια προσπαθούν να τιθασεύσουν αυτό που νιώθουν!

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Από όλα τα ζώδια, οι Ιχθείς είναι στην κορυφή αυτών που ερωτεύονται τρελά. Έχουν μια μεγάλη καρδιά που τους κάνει να αγαπούν πολύ έντονα. Δεν φοβούνται να μοιραστούν τα συναισθήματά τους και θα είναι πάντα εκεί για το άτομο που αγαπούν.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός βάζει όλη την καρδιά και την ψυχή του στη σχέση όταν ερωτεύεται. Νοιάζεται για τον σύντροφό του και θα κάνει τα πάντα για να τον κάνει ευτυχισμένο. Το να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός Σκορπιού, δεν είναι εύκολο. Όμως όταν αυτό γίνει, θα μείνεις άφωνη από το πόσο έντονα θα στο δείξει!

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος είναι πιθανώς το πιο ρομαντικό από τα 12 ζώδια και είναι γνωστό επίσης ότι είναι πολύ ευαίσθητος και ρομαντικός. Του αρέσει πραγματικά να φροντίζει τον σύντροφό του. Είναι πρόθυμος να δώσει το 110 τοις εκατό στις σχέσεις του και θα αντέξει πολλά. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που να αποτρέπουν τον Καρκίνο από το να κάνει σχέση!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Γνώριζες ότι ο Τοξότης είναι ένας απελπισμένα ρομαντικός τύπος; Ο Τοξότης λαχταρά σχεδόν την αγάπη. Σίγουρα, χρειάζεται χρόνο για να ερωτευτεί κάποιον, αλλά όταν ο Τοξότης αφεθεί και ανοίξει επιτέλους την καρδιά του, χτίζεται μια όμορφη σχέση.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Μπορεί να μην το περίμενες, αλλά ο Ζυγός είναι πραγματικά ένα ρομαντικό ζώδιο. Του αρέσει να φροντίζει τον σύντροφό του και η σχέση του να έχει ηρεμία και αρμονία. Είναι επίσης πολύ ανοιχτόμυαλοι και ευγενικοί εραστές.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος δεν μπορεί παρά να είναι τρελαμένος με όποιον του δείχνει ενδιαφέρον. Όταν αισθανθεί ότι ο σύντροφός του έχει συναισθήματα για αυτόν, αμέσως ρίχνει όλες τις άμυνές του. Τα συναισθήματά του τον κατακλύζουν. Είναι το είδος του συντρόφου που θα έκανε οτιδήποτε για αυτόν που αγαπάει. Θα ξέρεις ότι το εννοεί όταν ο Δίδυμος σου πει, “Σ ‘αγαπώ”.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέων είναι χαρούμενος όταν βρίσκεται σε μια σωστή για αυτόν σχέση. Ερωτεύεται γρήγορα και έντονα και με τον τρόπο του δείχνει πόσο επιθυμεί την προσοχή του συντρόφου του.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός μπορεί να ερωτευτεί πολύ γρήγορα, αλλά είναι γνωστό ότι είναι μια ζέστη και μία κρύο. Είναι γεμάτος αγάπη και στοργή, αλλά μπορεί ταυτόχρονα να είναι και απών. Το ένα δευτερόλεπτο είναι πολύ ερωτευμένος και το επόμενο είναι ψυχρός. Ο Κριός μπορεί να ερωτεύεται πολύ έντονα, αλλά δεν είναι ακριβώς σταθερός στις αντιδράσεις του.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Αιγόκερως είναι πολύ διακριτικός, σχεδόν μυστικοπαθής. Ακόμα κι αν είναι ερωτευμένος με κάποιον, δεν θα αλλάξει τον τρόπο που φέρεται. Ο Αιγόκερως κρύβεται πίσω από  συναισθηματικούς τοίχους και χρειάζεται πολύς χρόνος για να τον κερδίσεις.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος αφήνει το παρελθόν να τον κρατάει από το να εκφραστεί όταν ερωτεύεται. Ο κύριος λόγος έχει να κάνει με το ότι τον πλήγωσαν στο παρελθόν. Οι σχέσεις θεωρούνται πρόκληση για τους περισσότερους Υδροχόους, και αν είχαν απογοητευτεί στο παρελθόν, πιθανότατα θα επιλέξουν έναν ευκολότερο σύντροφο από κάποιον που θα τους προσφέρει ένα έντονο love story. Και όλα αυτά, απλά για να αποφύγει να πληγωθεί.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος είναι το πιο πεισματάρικο ζώδιο. Δεν θα κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση όταν ερωτευτεί! Δεν του αρέσει καθόλου η ιδέα να αποκαλύψει πώς αισθάνεται ή να μοιραστεί τα συναισθήματά του. Ο Ταύρος είναι πιθανώς ένα από τα πιο περίεργα ζώδια όταν πρόκειται για σχέσεις.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Παρθένος είναι εργασιομανής. Αυτό σημαίνει ότι η καριέρα του είναι προτεραιότητα και όχι ο έρωτας. Είναι πολύ φιλόδοξος και δεν έχει χρόνο για να ακολουθήσει πιο ρομαντικά μονοπάτια. Όσο και να τον έχεις ερωτευτεί και να κάνεις όνειρα για εσάς, αυτός ονειρεύεται πως θα πετύχει τους επαγγελματικούς του στόχους.

featured photo: unsplash.com/@beccatapert