Όπως κάθε πτυχή της ζωής, έτσι και η επαγγελματική κατεύθυνση επηρεάζεται από το ζώδιο. Θα μιλήσουμε για τον Ταύρο και ποια χαρακτηριστικά του τον οδηγούν στο να ακολουθήσει συγκεκριμένη καριέρα.

Ο Ταύρος διαθέτει εν γένει αξιοπιστία και προσπαθεί να παρουσιάζει ανοδική και σταθερή εξέλιξη. Οπότε στη δουλειά του θα εκτιμήσει τη σταθερότητα και τη συνέπεια.

Αν είσαι Ταύρος και νιώθεις χαμένος στον επαγγελματικό τομέα, πάρε ιδέες που μπορεί να μην ήξερες ότι θα συνάδουν με τις επιθυμίες και την προσωπικότητά σου.

Διερμηνέας – Μεταφραστής

Επειδή ο Ταύρος προσέχει τη λεπτομέρεια και συγκεντρώνεται σε αυτό που κάνει, είναι ο κατάλληλος τύπος για διερμηνεία και μετάφραση. Η δουλειά αυτή χρειάζεται υπομονή, καθώς μεταφέρονται τα νοήματα από μια γλώσσα σε μια άλλη, πράγμα που μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο, λόγω διαφορών στις εκφράσεις και στην κουλτούρα. Όσο ο κόσμος γίνεται όλο και περισσότερο διασυνδεδεμένος, αυξάνει η σημασία της εργασίας αυτής, με την απαραίτητη συνοχή και αφοσίωση.

Μηχανικός

Αφορά τον σχεδιασμό νέων εργαλείων, λογισμικών και συσκευών. Η ακεραιότητα του Ταύρου είναι κατάλληλη για την εργασία αυτή, καθώς μπορεί να χρειαστούν πολλές προσπάθειες μέχρι ένα πρωτότυπο να μπορέσει να βγει στην αγορά. Ο Ταύρος θα προσπαθήσει έως ότου το αποτέλεσμα να είναι τέλειο. Επιπλέον, θα έχει ως κίνητρο ότι με αυτό που ασχολείται θα βοηθήσει τον κόσμο και θα κάνει τη διαφορά, κάτι το οποίο τον ενθουσιάζει.

Φυσικοθεραπευτής – Χειροπράκτης

Καθώς θέλει να βοηθά τους άλλους, η καριέρα στον τομέα της φυσικοθεραπείας είναι ιδανική για τον Ταύρο. Το να εξηγεί βήμα βήμα στους πελάτες και να δουλεύουν από κοινού για την αποκατάσταση του σώματός τους είναι κάτι που μπορεί να φέρει εις πέρας αποτελεσματικά. Είναι ο κατάλληλος για να καθοδηγεί τον πελάτη να ακολουθήσει κατά γράμμα τους κανόνες της θεραπείας του, όταν εκείνος ξεφεύγει ή χάνεται.

Kαλλιτέχνης

Με προσοχή στη λεπτομέρεια αλλά και με μεγάλη δόση δημιουργικότητας, οποιαδήποτε καλλιτεχνική δουλειά θα άρεσε σε κάθε Ταύρο. Κάθε αντικείμενο με το οποίο θα ασχολείται είναι μοναδικό. Ο Ταύρος διαθέτει αξιοθαύμαστη υπομονή και δεν παρατά τη δουλειά του πριν φτάσει στην τελειότητα.

featured photo: medicalnewstoday.com