Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί. Δεν θέλουν κανείς άλλος να θεωρηθεί καλύτερός τους, θέλουν να κερδίζουν πάντα και φυσικά να παίρνουν όλα τα εύσημα. Εδώ θα μάθεις  ποια είναι τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια, για να είσαι υποψιασμένη σε περίπτωση που χρειαστεί να συνεργαστείτε ή να παίξετε ένα επιτραπέζιο!

Κριός

Ο Κριός παίζει μόνο για να κερδίσει – πάντα. Είτε πρόκειται για έναν φιλικό αγώνα, είτε για μια σχέση ή για την εργασία του, ο Κριός είναι διαρκώς προετοιμασμένος να αγωνιστεί, να κερδίσει, να πανηγυρίσει. Παρόλο που του αρέσει να αστειεύεται με τα πάντα, μην τον υποτιμάς. Θα κάνει οτιδήποτε για να βγει στην κορυφή και εάν δεν τα καταφέρει, θα δυσκολευτεί πολύ να το διαχειριστεί

Λέων

Ο Λέων προσεγγίζει όλα τα εμπόδια ισορροπώντας ανάμεσα στη σκληρή δουλειά και την ισχυρή πεποίθηση ότι εάν το θέλει, θα τα καταφέρει. Εάν ένας Λέων δώσει όλη την προσοχή του σε κάτι, δεν θα ηρεμήσει μέχρι να το πετύχει. Δεν φοβάται να ρισκάρει και να κάνει ό,τι χρειαστεί. Είναι έτοιμος να καταβάλλει κάθε προσπάθεια.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως ασκεί συνεχώς πίεση στον εαυτό του για να γίνεται καλύτερος. Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του είναι ο ίδιος. Δεν του αποσπάει τίποτα την προσοχή και επικεντρώνεται μόνο στον στόχο του. Ωστόσο, εάν κάποιος σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του, δεν θα φοβηθεί να τον βγάλει από τη μέση. Οι περισσότεροι άνθρωποι υποτιμούν τον Αιγόκερω και δεν γνωρίζουν ότι αγωνίζεται ακόμη και έως ότου έχει ήδη επιτύχει αυτό που ήθελε αρχικά να κάνει.

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν θεωρείται ανταγωνιστικός αλλά αυτό συμβαίνει επειδή σπάνια πιστεύει ότι κάποιος άλλος είναι στο επίπεδό του για να τον ανταγωνιστεί. Ωστόσο, δεν θέλει να ταπεινώνεται, ούτε θέλουν να αποδεικνύεται ότι κάνει λάθος, οπότε αν κάποιος τον προκαλέσει, θα γίνει πολύ γρήγορα ανταγωνιστικός. Έχει πάντα ένα σχέδιο και δεν θα παραιτείται χωρίς να δώσει τη μάχη του.

Ταύρος

Ένα άλλο ζώδιο που συχνά υποτιμάται. Ο Ταύρος είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο επίμονα ζώδια, οπότε αν το θέλει, σίγουρα θα πάρει αυτό που θέλει. Ξέρει τι θέλει και φυσικά δεν θα αφήσει κανέναν άλλον να του το πάρει.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι μόνιμα στην αναζήτηση νέων περιπετειών και γνώσεων. Θέλει να θεωρούν οι άλλοι πως έχεις τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες και γνώσεις σε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Αυτό σημαίνει πως εάν κάποιος άλλος τον ξεπεράσει, μπορεί να το πάρει προσωπικά. Μπορεί να προσπαθήσει να ανταγωνιστεί με άλλους μόνο για διασκέδαση, αλλά δεν θα κάνει κανένα λάθος. Αν ξεκινήσει κάτι, είναι αποφασισμένος να κερδίσει.

featured photo: @alesha_macarosha